Недялко от „Биг брадър“ луд? (Виж как плаши съквартирантите)

2960
24 Ноември 2013, 14:00


Звездата от „Биг Брадър“ Недялко сериозно смущава съквартирантите. Пишман бизнесмена сериозно стресира дамите в Къщата с поведението си, дочу HotArena.net.

 

Част от жените направо изпадали в ужас от грубия му тон. Някои от действията му също били притеснителни, коментират в мрежата.

 

Недялко често бълнува, бори се насън с въображаеми противници и често се озовава в чуждите легла. Това притесни сериозно фолк певицата Райна, която твърдо отказа да спи в една стая с брадъра.

 

Чаровницата избяга от президентския апартамент и смени леглото си с това на Лео в общата спалня. Където въпреки хъркането на Киро Скалата и Денди се чувстваше по-сигурна и доволна.

 

Честите смени в настроенията на ямболията също притеснили съквартирантите. Както се смее Недялко често може да се развика на някого без никакво основание.

 

Дори най-близките на Недялко се съмняват, че не е с всичкия си. Преди известно време той реши да се яви на местните избори в Ямбол, но събра едва четири гласа, като дори семейството му отказа да го подкрепи, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бояна
преди 4 години
0
Нормален човек няма да влезе в шоуто. Другите не са по-различни, но са по-прикрити. Да си участник трябва или да си луд, или наркоман или лека жена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени