Невена Цонева скандализира: Саня Армутлиева ме заплашваше! (Ето още от разкритията й)

8821
10 Февруари 2015, 14:00


Победителката в първия сезон на „Мюзик Айдъл“ ще трябва да черпи Рут Колева за безплатния ПР. Джаз певицата поде война срещу Саня Армутлиева, което пък накара медиите да си припомнят за другата изпълнителка, която е първата, успяла да осъди председателката на „Вирджиния рекърдс“, узна HotArena!

 

Преди години, когато спечели музикалния формат, Невена подписа договор с музикалната компания на къдравата менторка в „Х фактор“. Само няколко месеца по-късно Цонева даде на съд „работодателката“ си и успя да доведе делото до победа.

 

Тя обвини Армутлиева, че не се грижи за интересите й, ощетява я и си печели дивиденти на неин гръб.

 

Така младата талантлива певица не успя да изгрее на родната музикална сцена и дори се наложи да опита в друг формат в края на миналата година – „Гласът на България“.

 

Невена твърди, че през 2009-а е завела дело срещу къдрокосата дама, тъй като компанията й не е спазвала договора, чиито клаузи Саня е поставила, пише "Всеки ден".

 

Цонева не е виждала никакви отчети за приходите от делата й, макар че това й е било обещано, според писменото споразумение.

 

Според младата певица Саня продължава да се прави на ни лук яла, ни лук мирисала.

 

„Като за начало нямах никакво право на мнение относно репертоара си, въпреки че ми се вменяваше точно обратното. В медийното пространство трябваше да изказвам изцяло поставени от тях думи, да харесвам неща, които те бяха решили, че трябва, както и да говоря публично за тях, в противен случай следваха груби заплахи по телефона и така нататък....“, обяснява изпълнителката родом от Севлиево.

 

Невена разказва, че от фирмата на Армутлиева никой не е имал елементарно музикално познание, освен как се процедира в дистрибуцията на дискове. Според нея нещата не са се променили оттогава и Саня и компания още си действат по схемата „търговци, а не твроци“.

 

„Осъден продуцент няма право да бъде част от УС на „Профон“, отсича брюнетката.

 

Добавя и че в чуждестранните издания на „Х фактор“ победителите записват аблуми и вадят по 4-5 клипа, докато у нас се правят едва 1 – 2 песни. Според красавицата няма как да се гради кариера с две парчета, нито пък да има участия с такъв ограничен репертоар.

 

Затова няма как да се зарадва на новия победител, в случая Славин Славчев, който също ще стане жертва на Саня и диктатурата й.

 

В момента Невена Цонева е щастлива с барабаниста от „Ку-Ку Бенд“ – Венко. Двамата скоро ще представят нейния нов сингъл „Когато най-силно ще боли“, по негов аранжимент и по неин текст и музика.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бозичка
преди 3 години
-4
Армутлиева не я коментирам, защото само името съм чувал, но Невена е такава хитра и проста селянка, че думи нямам.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени