Николета хванала първото гадже в първи клас

4502
24 Септември 2012, 18:01


Бременната плеймейтка Николета Лозанова била харесвана още като ученичка. Изгората на футболния национал Валери Божинов хванала първото си гадже, малко след като прекрачила ученическия праг.

 

"Още като малка бях харесвана от момчетата. Влюбих се за пръв път в първи глас. С първото ми гадже бяхме много сладки. Държахме се за ръце в коридорите. Бяхме гаджета до трети клас", призна Николета в "Отечествен фронт".

 

Още от тогава й станал навик да се гримира всяка сутрин и да прекарва поне половин час преди училище пред огледалото.

 

"Исках да приличам на Памела Андерсън, тя ми беше идолът. Даже в 7-8 клас се изрусих бяло-русо заради нея. Сега обаче вече харесвам коренно различен тим жени - с тъмни кожа и коса", добави Лозанова.

 

Ученическите години не били съвсем безпроблемни за Николета. Оставили я на поправителен по физическо възпитание, защото вместо със спортен екип, влизала в час с къса пола и токчета.

 

Тя разказа как се явила тайно на кастигна за "Плеймейт", тъй като се страхувала как ще го приемат родителите й.

 

"Отидох заедно със сестра ми, без да кажем на нашите. От 40 момичета избраха 12 финалистки и аз бях една от тях. После на конкурса бях много разочарована от държанието на някои от момичетата. Едната се хвалеше, че приятелят й е купил наградата, друга, че тя си е платила автомобила, защото тогава ни раздаваха и коли. А вечерта преди конкурса майка ми се обади и ми каза: "Николета, ти нали знаеш, че няма да спечелиш, тези конкурси са нагласени!". Накрая, тези, коиот най-много говориха, не спечелиха и утешителни награди".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
az
преди 6 години
0
ох, не знам какви са тея информации, кой го интересува какво гадже е имала, а пък и че се гримирала в първи клас... няма що, не знам някой измисля ли ги тея работи или тя ги ги казва..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени