Орлин Павлов забил новото си гадже във въздуха (Подробности за любовната афера)

2237
22 Април 2016, 13:43


Певецът с широката усмивка имал тайно гадже в морската столица. Връзката не била от най-сериозните, но пък продължавала безоблачно вече месеци наред, научи HotArena.

Името на въпросната дама е Албена. С Орлин се запознали при един от полетите му до Варна. Звездата често ползвал въздушен транспорт дотам, защото времето му е ценно и не може да си позволи да губи 6 часа в друсане по дупките, докато стигне от София до Северното Черноморие и обратно, пише "Всеки ден".

При едно от пътуванията се загледал в стюардесата, която имала особено сексапилен маниер на навеждане, докато сервира кафе на пътниците. Орлин буквално изплезил език по красавицата и намерил начин да се види с нея на летището, когато самолетът кацнал. Двамата си разменили телефоните и започнали да се чуват и виждат тайно.


Говори се, че откакто се познава с Албена, певецът никога не ангажира хотелска стая при пътуванията си до Варна. Той оставал да спи при любовницата си. Щом обаче се прибере в София, Албена не му досаждала с телефонни обаждания и есемеси. Вместо това си живеела живота спокойно до следващата среща.

Когато пък тя имала престой в столицата между полетите, дамата също използвала случая, за да се види с чаровника. Всичко това се стараели да пазят далеч от любопитни очи, защото не искали да се шуми около връзката им, а и не смятали отношенията си за толкова сериозни, че да ги афишират. Съседи обаче са забелязвали сексапилната Албена заедно с певеца и вече се чудят дали пък накрая няма да се окаже, че връзката им не е чак толкова свободна, за колкото я имат.

Откакто преди 3 години се раздели с танцьорката Яна Акимова, Орлин не е обявявал официално своя връзка. Слуховете периодично го спрягат с различни млади дами, като последната е певицата на „Комиците” Соня Мембреньо. И двамата обаче отричат тези слухове. Мълви се, че чаровникът е минал през леглото и на колежката си Мария Илиева, която също отрича това да е факт.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Boiko
преди 2 години
0
Ако пътува с трактор ще са 6ч..... Разстоянието от София до Варна с кола и самолет е почти едно и също(трябва да си поне час преди полета на летището,имаш 50мин полет и още 20.30 докато излезеш от летището)!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kapa
преди 2 години
0
4arovnik !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени