Откакто Блатечки я заряза: Диляна Попова се ЗАПУСНА! Ходи невчесана от грижи по детето

3661
06 Ноември 2015, 12:00


Диляна Попова тотално е занемарила външния си вид, забеляза HotArena.

 

Откакто Асен Блатечки я напусна, красивата актриса изобщо не полага грижи за себе си.

 

Дали поради липса на стимул, или поради факта, че сама се грижи за малкия Борил, Диляна вече нито посещава фризьор, нито се гримира.

 

Брюнетката редовно ходи раздърпана и невчесана, вързана на опашка или кукуригу коса.

 

Попова е сред най-грижовните родителки сред известните личности у нас. Тя не се доверява на бавачки, а сама гледа детето си и не се отделя от него.

 

Репортерът на „Всеки ден“ засече красавицата на пазар именно с малкия Борил. През цялото време тя не откъсваше очи от синчето си и постоянно се грижеше да му е комфортно.

 

Борил се е метнал изцяло на татко си и гените на актьора са надвили тези на Диляна. Малчуганът е взел не само очите на баща си, но и чертите на лицето, усмивката и ушите.

 

„Борил ме прави безкрайно щастлива. Няма да крия, че беше трудно. Представите, илюзиите, с които човек се разделя, водят до голяма обърканост. Близките ми помагаха“, сподели преди време Диляна радостта от майчинството в свое интервю.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емчо
преди 2 години
-1
Ева, ти да не си Елиза - сестрата Дилянова и затова така да защитаваш грешната рода?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
da
преди 2 години
-4
Диляна е естествено красиво момиче, но и тя е като другите e бръмчалкa. И другото: всяка жена с подходящ професионален макияж и стайлинг става и изглежда красива.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
+
преди 2 години
-6
Изказването на Ема е типично за същата селянка като Дилянка! Себеподобните се защитават! И да селячетата са непреклонни и безпардонни да скочат в гащите на чужд мъж! То им е в кръвта!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
>>>
преди 2 години
-1
По-глупави изказване не бях чела. Нима гражданките са по-малко безпардонни и непреклонни от селянките? ха ха Няма такава простотия! А, това за чуждия мъж съм абсолютно съгласна. Това са жени според мен избиващи комплекси, неспособни да завоюват свободен , стойностен мъж и действат с други средства към вече отегчени, уморени и свикнали с партньора си мъже авантюристи и със слаби ангели. И обикновено 99% от тези мъже рано или късно правят опити или се връщат при първото си семейство, при условие, ако жената го приеме отново.
Гулянският хуй
преди 2 години
-9
Хайде, почна се отново за момата от влашко!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ема
преди 2 години
-11
Грозноватите гражданки, но селянки по душа не пропускат да си избият комплексите напомняйки от къде е Дилянка. Или това повтарят или, че има дете от "семеен" мъж, все едно му е опряла пистолет в кратуната. Ама каквото и да говорят това, че не им отговаря я издига много над тях, като капка е красива и злобарките ще я преследват винаги.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени