Открийте идеалния любовник

1456
02 Септември 2012, 09:00


Какъв е идеалният любовник за вас?

 

 

С гореща кръв, добро момче, или чаровен принц? Какъв е идеалният мъж за вас? Ето няколко съвета от Hotarena.net., как да откриете най-подходящия любовник.

 


Той разпалва кръвта ви, чувствате се като плячка пред погледа му и инстинктивно ви се иска да го наречете „мачо“. Със сигурност сте попаднали на мъж с гореща кръв и инстинкти на ловец. Ако търсите страстна и гореща връзка, той със сигурност ще отговори на вашите очаквания.Но не се надявайте да го закарате пред олтара. По-добре запазете горещата следа от миговете с него в спомените си и се насладете на времето с него.

 


Скромен, интелигентен и уравновесен. За жалост все по-рядко срещаме днес подобни екземпляри. Ако попаднете на доброто момче, не се колебайте — веднага го отведете към олтара. В леглото може и да не е див жребец, но пък за сметка на това притежава много други качества. И със сигурност ще ви очарова с романтичните жестове, с които често ще ви изненадва.

 


Той е общителен, забавен и използва доста оригинален подход, за да привлече вниманието ви? Попаднали сте на душата на компанията. С мъж като него никога няма да скучаете, нито да се притеснявате за финансите си.


Обикновено този тип мъже са преуспели в работата си. И ако искате да го задържите бъдете по-уравновесена и откровена с него. Често пъти те са заобиколени от множество жени, но пък сексът за тях далеч не е толкова важен, колкото работата. Затова не ревнувайте от нежното му обкръжение — в повечето случаи те са само приятелки.

 

 

Мил, очарователен и с обноски на рицар? Попаднали сте на чаровния принц. Той обаче обикновено е доста нерешителен. Затова се въоръжете с много спокойствие и търпение, ако решите, че искате да препуснете на бял кон с него.  


Особено ако е подложен на стрес и постоянно променя настроенията си, пише "Галерия". Все пак и чаровния принц има своите предимства, затова не бързайте да прекратите романтичните си отношения с него. В секса може да бъде изключително изобретателен и находчив, стига да развихри фантазията си. ; -)
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени