ПЪЛЕН СМЯХ! Антония Петрова с евтина сватба за 5 бона (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/palen-smiah-antoniia-petrova-s-evtina-svatba-za-5-bona HotArena.net
ПЪЛЕН СМЯХ! Антония Петрова с евтина сватба за 5 бона (Подробности)

Не повече от 5000 лева се изръсил за тържеството новият съпруг на Мис България 2009 Антония Петрова – Ивайло Батинков. Това твърдят гости на малката гръцка сватба на перничанката пред „Галерия“.

 

По думите им най-големият разход за била декорацията, за която по прости сметки са платили не повече от 1500 лева. Тук влиза и хонорарът на сватбената агенция.

 

Масрафът в ресторанта бил също около тази сума, тъй като гостите на Антония и Батинков били много малко. А роклята на миската, дело на дизайнерката София Борисова, била поета от майка й Ана Петрова.

 

Заедно с останалите дребни разходи до 2000 лева, таванът на „пищното и грандиозно парти“ ударил скромните 5000 лева.  

 

Миската се оправдавала, че не иска да вдига много шум и отдавна си мечтаела за малка сватба. Близки до Антония обаче са изключително учудени, познавайки показния й стил и манията за величие.

 

Според тях причините за малкото тържество са ограничените финансови възможности на Батинков, чиито бизнес бил в затруднение. Не липсват и догадки за евентуална бременност на Петрова. Венчавката била на брега на морето, на малък залив на втория ръкав на полуостров Халкидики. Храната се приготвяла на място в малко ресторантче, което обслужвало и местните бунгала.

 

След като двамата си казаха „Да“, миската вече гордо носи фамилията Петрова-Батинкова.

8 Коментара

сс

преди 5 години

И какво значение има колко са дали...нещо срамно ли е това....?!

Коментирай

mims

преди 5 години

Дай Боже всекиму малка гръцка сватба за 5 бона....важното е, че са щастливи един с друг.

Коментирай

Toni

преди 5 години

ТИПИЧНО В БАЙ ГАНЙОВСКИ СТИЛ??!!КОЛКО СТРУВАЛА СМЕТКАТА???ЕЙ.......НЯМА ДА СЕ ИЗЧИСТИМ ОТ ТАЗИ КОМПЛЕКСАРЩИНА И ТОВА СИ МУ Е!!!!

Коментирай

Вени

преди 5 години

Има ли значение предната и нали беле много скъпа и какво стана само му харчи парите на тъпия руснак сега може да е щастлива

Коментирай

Катя стоянова

преди 5 години

Малеев и как така Тоца да мине толкова евтино.Тя е по помпозното неща.

Коментирай

Нина

преди 5 години

Абе хора ,едно не разбирам!Какво харесват тези хубави мъже в тези толкова изкуствени жени?Виждала съм повечето от известните дами в София на живо и наистина са доста направени и изкуствени ,обаче всички си намират хубави и заможни мъже!Май и аз ще взема да се тунинговам най-накрая!

Коментирай

Баба Вуна

преди 5 години

Нина, освен да се тунинговаш, трябва и да си известна. Последната мода при цитираните от теб хубави и заможни мъже е да бъдат с известни жени, било то и крокодили!

Коментирай

Весела

преди 5 години

И кое е смешното тук,кажете моля? Ако беше хвърлила 100 000 ЛЕВА,щеше да е плачевно!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.