Пламен Медаров е буквално истински милионер! Жена му се опитва да му съсипе бизнеса чрез Черната Златка! (Още РАЗКРИТИЯ)

13788
05 Ноември 2013, 18:00


Участникът във „ВИП Брадър 2013“, който влезе на никому познат, сега е най-популярният човек в Къщата. Въпреки че никой не му вярва, че е милионер, има доказателство, което потвърждава, че Пламен има доста тлъста банкова сметка, разбра HotArena.net.

 

От страницата на Медаров във Фейсбук става ясно, че той се занимава с продажба на електронни цигари, които той и съквартирантите не вадят от устата си. При проверка на сайта с името на марката се вижда, че тя се пласира в доста български градове, пише kliuki.net.

 

Марионетката не само е направил милиони в Нова Зеландия като му дали 5 000 евро начален капитал, а той ги направил 2 млн., но и продължава да трупа суми в банкови сметки и заради бизнеса тук.

 

Анонимен източник издава, че участникът наистина трупа пачки, благодарение на бизнеса с изкуствените цигари и пури.

 

В снощния лайф той сподели, че има няколко коли в гаража си, една от която е БМВ Х6-ца. Черната Златка обаче го издаде на съквартирантите, че жена му кара кола за 10 000 и това, че има голям гараж с возила, не е вярно.

 

Отново от думи на Златка стана ясно, че Фани още обича Пламен и се надява той да се вразуми и да се върне при нея. Дори тя сама, без да го пита, решила, че тук в България не й харесва и искат заедно да заминат за Нова Зеландия.

 

Медаров обаче й даде ясно да се разбере, като съобщи, че са разделени и живеят отделно, а неразбирателството между тях се е появило още след като на бял свят е излязло детенцето им.

 

Помните как Фани звънна в шоуто, за да каже на мъжа си, с който я свързва само брачен договор, да не припарва до Йоана. А сега се говори, че е настроила Златка да насъсква съквартирантите против Пламен, да го очерни, та после да му вземе половината от богатството, ако той й поиска развод.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени