Победителят от „ВИП Брадър 2015“ Джино Бианкалана: Оставам в България! (Потърси ли го Джена? Виж отговора и думите му за нея)

4056
16 Ноември 2015, 14:12


33-годишният българин Джино Бианкалана измести всички известни личности, събрали се в Къщата на „ВИП Брадър“, разбра HotArena.

 

Той се превърна за отрицателно време в любимец на народа, който го подкрепи в оспорваната му битка на финала с актрисата Ернестина Шинова и естрадната звезда Кичка Бодурова. Името на чаровника нашумя преди влизането му в Къщата с дългогодишния му любовен роман с фолк певицата Джена.

 

В неделя, 2 дни след като спечели наградата, Джино дава интервю пред „Всеки ден“.

 

Спечелих вероятно защото не съм показал да се чувствам като ВИП личност. Аз съм нормално момче. Всеки има възможност да покаже себе си и да спечели този формат. Трябва просто да си нормален човек“, признава Гино Ташев, както е истинското име на реалити героя.

 

Целта на влизането му е била хората да опровергае онова, което се е пишело за него покрай връзката му с бившата му годеница Джена.

 

Дали ще се върне в Америка, или ще стои тук, Бианкалана поясни: „Засега съм решил да остана. Много ме зарежда позитивната енергия, която хората ми дават. За няколко месеца със сигурност ще съм си тук, може и година. В Щатите съм оставил всичко на пауза. Интересното е, че преди изобщо не се чувствах комфортно в България, всичко ми беше различно. Мислех си, че хората не ме приемат, но сега е различно. Виждам точно обратното. Това ме окуражава и затова се чувствам много добре сред своите“.

 

Джино не подминава и темата за романса му с Джена, който към днешна дата, според думите му, ще си остане в миналото: „Джена е добър човек, не мога да кажа нищо лошо за нея. Бях сгоден за нея 3 години, така че не сме се разделили по някакви лоши неща. Така стана, че разстоянието ни раздели и ни беше трудно. Освен това тя вече си има приятел, така че вече има друг път. Аз също ще си имам мой път. Има достатъчно жени на този свят, така че надявам се пак да се влюбя по такъв начин. Продължавам напред!“, отсича Гино и добави, че аферата с певицата за него е била голяма и истинска любов. Отрече и слуховете, че са провели телефонен разговор след финала на „ВИП Брадър“.

 

Бианкалана е бил женен за италианка, но бракът им се е оказал пълно фиаско. Ето какво точно сподели за отношенията си с бившата съпруга: „Аз си я обичах до момента на развода ни. В Щатите е много голяма стъпката да се ожениш, защото жената контролира всичко. Може така да стане, че да отидеш на улицата“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени