ПОЛЕЗНО! Новото хоби на двамата ми мъже: Да строят!

1367
21 Април 2014, 07:30


Отдавна се опитвах да накарам двамата ми мъже да се занимават с нещо заедно вкъщи, вместо да ми пречат в кухнята или докато работя. Синът ми е на 15 години и много се притеснявах какво училище ще избере и с какво ще се занимава занапред. Съпругът ми е в бизнеса със строителството, но досега Димитър не проявяваше интерес към професията на баща си.

 

Всичко стана съвсем случайно. Един ден с баща му си купувахме кафе от любимата Lafka на спирката до вкъщи и видяхме интересно списание – „Строителни машини“. Не го бяхме забелязвали по другите будки, но в новата модерна верига винаги има голямо разнообразие от вестници и списания, а това ни впечатли с тематиката. Изданието върви с играчка – всеки път различна строителна машина. Решихме да купим за детето, макар че мъжът по-скоро искаше трактора за офиса си.

 

В поредицата има много полезни четива и е написана развлекателно, което силно впечатли Димитър. Постепенно започна сам да си купува списанието и да си колекционира машините. Толкова се запали по строителството, че е решен да кандидатства „Геодезия“ в Гимназията по строителство и татко му е доволен, че ще има кой да наследи бизнеса.

 

А аз вече се оглеждам в Lafka за интересно четиво за дъщеря ми, която иска да става еколог.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
12345
преди 4 години
-1

shte spra da poseshtavam vashiat sait ako ne sprete da pravite takiva dolni reklami.

(Здравейте, решението кой сайт да четете или не си е изцяло ваше. Благодарим за мнението Ви. Има и далеч по-дразнещи реклами. В този случай сме се опитали да поднесем рекламата като полезен и любопитен текст. Съжаляваме, че не ви е харесал. Честит Великден! Бележка на Админ)

 

Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени