Поли Генова е карък с мъжете, хванала първото си гадже чак на 20 години

2936
20 Май 2016, 15:09


Голямата любов на Поли Генова не е прословутото й гадже Вернер, което се изнесе тайно от дома й, докато тя бе в шоуто „Музикална академия“. Певицата, сочена за големия победител в тазгодишната „Евровизия“, макар че класира България на 4-то място, срещнала първото си гадже чак след пубертета, узна HotArena. 

За момчето, спечелило сърцето й, не се знае почти нищо, тъй като самата Поли упорито пази в тайна тази си връзка, пише "Всеки ден".

„Първата ми сериозна връзка се случи, когато бях на 20 години. Продължи няколко месеца, но…“, намеква Поли за следата, която тази любов е оставила в сърцето й. За този период певицата е разказвала още, че е била много срамежлива, но се опитвала да го крие, като демонстрирала абсолютна незаинтересованост:

„Показвах, че съм много над нещата, силна. Непознатите мислеха, че съм много надута. Аз се правех, че не ми пука, а всъщност беше.. голяма буря“.


Покрай последната си сериозна връзка, от която бе силно наранена, Поли реши повече да не разказва за гаджетата си. Тя е преживяла и други разочарования на любовния фронт, за които отчита и свои грешки. Като например, че може и да действа „На инат“, но е изключително доверчива и открита, а и много бързо се привързва. „Трябва да пренаредя приоритетите си“, изтъкна неотдавна Поли сред нещата, които би искала да промени в живота си.

Под „приоритети“ певицата имаше предвид и това, че заради голямата си ангажираност често пренебрегва себе си и семейството си. Сега след големия успех на „Евровизия“, за който тя мечтаеше от години, Поли възнамерява да отделя повече време и на родителите си, баба си, дядо си и най-близките си приятели. Разбира се, всички те много се гордеят с постижението й на престижния конкурс.

А само допреди няколко години майката и бащата на Поли подхождали с недоверие към мечтата й да се изявява на музикалната сцена и да има международна кариера.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени