Последната целувка на Петко и Яна!

8790
16 Октомври 2013, 12:36


С последна целувка преди сватбата запечатаха любовта си Яна Акимова и Петко Димитров, видя HotArena.net. Двойката се изповяда за чувствата си, за отношенията си и за цената, която плащат за щастието си пред Ванко1.

 

Ден преди да се врекат във вярност влюбените разказаха историята си в предаването на Николета Лозанова „Поверително от NL“.


„Опитваме се да организираме сватбата си така, както я виждаме аз и тя, в никакъв случай няма да се съобразяваме със сватбени агенти - как се прави това или онова", категоричен е Петко.

 

„Този ден е наш и ще го направим така, както го виждаме и искаме ние. За мен най-важно е Яна да бъде усмихната и ще игнорирам всичко и всеки, освен нея, за да се случи това", твърди още той.

 

Петко не коментира дали бившата му приятелка Ели Гигова ще присъства на събитието, но Мария Игнатова и синът им Виктор със сигурност ще бъдат на церемонията. Двойката е изключително развълнувана и се опитва да се справи с напрежението.

Яна не крие, че е под голям стрес и заради медийния интерес към церемонията. Въпреки това обаче запазвала присъствие на духа, а най-силен трепет до този момент изпитала, когато се видяла с бяла рокля.

 


Засега обаче единствената, която я е видяла в роклята е приятелката й Николета Лозанова. В интервюто двойката откровено говори и за отношенията си.

 

„И аз, и Яна се опитваме да бъдем максимално естествени, да бъдем самите себе си - това е моето амплоа, това е и нейният начин на мислене. Такива са и разбиранията ни за живота. Яна много добре ме разбира, затова си пасваме идеално", споделя още Петко пред Ванко 1, пише vsekiden.com.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Eva
преди 4 години
0
Защо тези хора непрекъснато ни занимават с жалкото си ежедневие?Уморихме се от плейбои, златотърсачки и какви ли не измислени звезди.Никому неизвестна танцьорка се хвърля от врат на врат и сега трябва да припадаме, че ще се жени.Бизнесмен женкар припка от студио в студио и ни занимава как щял да се ожени, за кой ли път. Комплексирани боклуци, що не се скриете някъде, че ни писна от отрепки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.........
преди 4 години
0
Само не мога да разбера Николета каква роля играе в това предаване....Уж е нейно предаването, пък тя само се показва да каже "Добър вечер" и "Приятна вечер" .... Не трябва ли тя да си интервюира гостите, а не всеки друг, но не и тя
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Aaam
преди 4 години
-1
Vsushtnos nokoi ne go interesuva tazi paplach.. Kvi sa teq vaobshte be?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени