Преслава е в страхотна депресия, говори си сама (Феновете се притесняват за душевното й здраве)

2125
31 Май 2016, 16:00


Преслава вече съвсем е изтрещяла и като нищо скоро ще влезе в лудница. Фолк певицата, която в момента живее без мъж, редовно ходела из стаите на баровския си апартамент и си говорела сам-самичка, научи HotArena.

Вместо обаче да се притеснява от проявите си на неуравновесеност, добричлийката се хвалела със странното си състояние. „Какво да го крия? Не виждам нищо лошо да комуникирам със себе си, като няма с кого?“, оправдавала се певицата, която напоследък е забелязвана често да се смее без повод и с това буди въпроси относно душевното си здраве.

Тя споделяла, че както й е весело, изведнъж изпада в дупки, като се замисли как няма късмет в любовта и сериозен мъж до себе си. Още повече се потискала, че колежките й вече имат семейства и деца. Тогава започвала да се оплаква наляво и надясно от нещастието си във връзките. 

„Не може да бъде описано чувството, когато в просъница някой те прегърне и те придърпа към себе си… Особено ако живееш сам“, сподели най-актуалната фолкаджийка. Тя показа, че видимо се забавлява от това прозрение, а феновете й започнаха да се притесняват как някой я дърпа, докато спи, и няма кой да я защити, пише "Всеки ден".

Любовната депресия здраво е налегнала певицата. Това може би е причината тя да залива страницата си във фейсбук с цветя, любовни мисли, късметчета. По всичко личи, че Преслава копнее за голяма и истинска обич, но щастието така и не я спохожда.

„Какво като всички ме разпознават, имам много фенове, успешна кариера, слава, пари и коли? Това не ме топли нощем“, заявявала натъжена изпълнителката на „Аматьорка“.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени