Психопат преследва Лили Боянова: Или ще си моя, или ничия! Тя е в шок, подала сигнал в полицията

1367
18 Май 2017, 15:00


Най-красивата водеща на Би Ти Ви – Лиляна Боянова, е пропищяла от вманиачен по нея мъж, който я преследвал от няколко месеца, узна HotArena.

 

В началото журналистката приемала вниманието на господина като комплимент, но ситуацията започвала да излиза извън контрол и тя обмисляла да подаде сигнал в полицията, пише „Уикенд“.

 

Чаровната водеща ежедневно получавала стотици съобщения от фенове във фейсбук профила си, но рядко им отговаряла. Въпросният почитател обаче бил много настоятелен и дори си позволявал да й праща цветя в нюзрума на Би Ти Ви с послание: „Когато изгряваш на екран, сякаш слънцето засиява в моя дом. Винаги твой”.

 

Обожателят на Боянова така и не се представил с истинското си име: картичките му били анонимни, а профилът, от който пращал съобщения – фалшив. Той засипвал Лили с обяснения в любов и след два месеца упоритост от негова страна, настоял да се видят очи в очи. Тя, разбира се, отказала, тъй като нямала навик да се среща с непознати, но оттогава заживяла в кошмар.

 

Уж добронамереният фен се оказал чалнат тип, който започнал да заплашва водещата и да твърди, че ако не отвърне на чувствата му, ще си плати скъпо. Успял да намери телефонния й номер, сипел обиди и се заричал, че някоя вечер ще я причака пред входа на телевизията, за да се разберат лично. „Или ще си моя, или никой няма да те има!”, заканвал се хахото.

 

След грубите заплахи и плашещи думи, журналистката изпаднала в паника и взела решение да подаде сигнал в полицията.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
-
Преди 1 година
0
Жена съм, но признавам, че тази жена е много красива, лицеприятна, дори и тембъра й е подходящ да чете новините, блага физиономия, съразмерни черти и пропорции на лицето и изглежда миловидна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени