Райна пак зарязана, влиза в психиатрия (ИСТИНА Е, ВИЖТЕ!)

5288
21 Февруари 2013, 14:30


Фолк певицата Райна няма късмет в любовта. Певицата отново бе зарязана от мускулест танцьор, научи HotArena.net.

 


Приятелки на певицата издават, че изпълнителката е в шок заради краха на връзката й. Райна била потресена от факта, че приятеля й кръшка с балерина, която още била в ученическа възраст.Двамата били заедно по-малко от месец, преди певицата да го хване в изневяра. Брюнетката е тотално съсипана от раздялата им, пишат от „Всеки ден“.

 


Покрай любовните неволи на певицата стана ясно и че скоро ще влезе в психиатрията. Причината за това обаче не са личните й проблеми, а стажът й по психология.

 


Чаровницата се похвали, че е завършила семестриално и сега й предстои стаж в някоя от психиатричните клиники в страната. Практиката й започва май месец и Райна вече избира клиника, в която да стажува, пише „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
I write from abroad
преди 2 години
0
And I think need : peace on Earth and good among people
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
човек
преди 2 години
0
Един християнин и всеки добър човек би желал на бежанците днес /и въобще на всички хора/ да живеят добре и човешки /и да имат работа и мир в техните държави- и където и да се намират по света/, а не да измрат от вируси и прочие /да не забравяме, че и българи в миналото са били бежанци- и че след 1989 година и много българи търсят препитание и оцеляване в чужди държави/.Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма (дори като пожелания, сочене с пръст, смях и т.н) омраза, злоба, гняв, изтезания- където и да е (каквито и да са те), насилие, смях и т.н- с психично болни и т.н, смях и т.н- с заекващи хора и т.н, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безразборен секс, неуважение и/или обиди и т.н - към родител/и и т.н, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
@
преди 2 години
0
ще напиша нещо интересно извън статията тук - аз се чудя как точно помагат и лекуват лекарствата в психиатрията- понеже не съм чувал и не знам да има лекарство (химични съединения от които е направено и т.н), което да влияе върху мислите и/или чувствата на човек, страховете, тревогите му и т.н- и се чудя, да не би лекарствата в психиатрията- да действат на приспивна основа- тоест да държат хората дълго време в сън и с повишен глад и т.н- и така да разчитат да оздравее с времето??
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ХАЛОПЕРИДОЛ
преди 4 години
0
ЕТО ТАКА СЕ ПРАВИ РЕКЛАМА НА ПСИХИАТРИЧНАТА ИНДУСТРИЯ. ОЩЕ ПО-ДОБРА ЩЕ Е АКО ЗВЕЗДАТА ВЛЕЗЕ В ПСИХОДИСПАНСЕР ДОБРОВОЛНО КАТО ПАЦИЕНТ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени