Райна срещнала новия си във Фейсбук! Поканила го във ваната и се притеснила (Още от историята)

3887
28 Януари 2014, 10:35


Фолк певицата Райна намерила момчето от новия си клип на „Ако е, да е“ във Фейсбук. Той не е модел и затова е бил естествен и признава, че между тях наистина е имало химия. Заснела е видеото с част от хонорара си от „Биг Брадър“, а с другата – отива на 10-дневна почивка, разбра HotArena.net.

 

Пилето на поп фолка обяснява, че младежът, с когото й приписаха връзка, е отрикла случайно в социалната мрежа. Предложила му е да се снима в нейния клип и той приел.

 

Бил притеснен от по-интимните сцени във ваната във видеото, но в крайна сметка го преодолял и се получило, тъй като между тях имало химия. Райна споделя, че не са гаджета наистина, дори след снимките не са се виждали, а само чували.

 

Тя пък се е притеснявала от кадрите, на които е по бельо, тъй като била срамежлива. Но фактът, че харесва тялото си, я отпуснал и всичко минало по план.

 

Певицата не очаква приз от фирма „Пайнер“, тъй като чака по-голям. Била е поканена да се снима в италиански филм, но е отказала заради други ангажименти, и сега я е яд, пише сп. “LoveStyle”.

 

С част от хонорара си от „Биг Брадър ол старс“ е дала за клипа, а с другата заминава на 10-дневна почивка в началото на март, но от суеверие не иска да каже до коя дестинация.

 

Не съжалява за участието си в шоуто, тъй като е била себе си, не е играла роли, а победата не е била крайната й цел. Останала е с добро впечатление за Финдо, но не е изпитвала нищо повече от приятелство към него. Били се разбрали да го вземе в свой клип, но идеята не се реализирала. След предаването, споделя, че не се чуват.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 4 години
0
DO Kofti ti si drisna i si zloba mindil glupak nikaakvec
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
за това
преди 4 години
0
зашото Райна е винаги актуална и новата и песен и е страхотна и винаги ще я обичаме
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kofti
преди 4 години
0
Защо напоследък постоянно се пише за тази дрисня Райна, като дори една песен нова не е изкарала, стига с този ПР вече!!! :(
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени