„Рамщайн” преспаха с българки

7903
29 Юли 2013, 15:00


Немските рок динозаври „Рамщайн” направо взривиха националния стадион „Васил Левски”. След шеметно си шоу обаче звездите се насладиха в хотелските си стаи на компанията на куп родни красавици, дочу HotArena.net.


Източноберлинският секстет Тил Линдеман, Кристиан Лоренц, Кристоф Шнайдер, Рихард Круспе, Оли Ридел и Паул Ландерс не изневериха на традицията си да отпускат след концерт в клуб с чалга ритми.


Те пристигнаха в известно столично заведение в петък към 1 след полунощ. Окупираха едно от ВИП сепаретата и вдигаха наздравици с родни почитатели.


За тях бяха отворени 3 бутилки розово шампанско, след което рокаджиите минаха на уиски. Поздравите към групата „летяха" през цялото време, а Тил и компания кимаха с глави и се поклащаха, без да разбират текстовете на актуалните чалга хитове.


Рокаджийте се насладиха и на изпълненията на атрактивните танцьорки, които се кълчеха в сепаретата им твърде оскъдно облечени. Някои от девойките останаха задълго в обятията им, а на сутринта се оказа, че певците са им дали солидни бакшиши.


„Едно от момичетата се похвали, че е изкарало 700 евро от Тил, при това без да прави секс с него”, разказваха в персонала на дискотеката. Според запознати обаче след тръгването си от клуба към 5 сутринта, рокаджиите са били придружети в хотелските си стаи от родни девойки, с които се запознали в заведението, пише „Всеки ден”
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени