Разярени майки на бунт срещу наглостта на Венета Райкова (Всичко за скандала ТУК)

6773
22 Юни 2016, 13:00


Родители на първокласници роптаят, че синът на водещата Патрик не отговаря на критериите да учи в елитното училище „Пушкин“, научи HotArena.

В
одещата е използвала нечестни методи, за да вкара сина ви в елитното школо, сигнализират възмутени майки. Темата е коментирана и в bg.Mamma.
Райкова решила, че на всяка цена детето й трябва да учи в 133 СОУ „А. С. Пушкин“ с усилено изучаване на руски език. Според официалните списъци Патрик е приет в същото училище на второ класиране с 35 точки. Амбициозната майка не пропусна да се похвали, че детето й ще учи в едно от най-елитните училища в София, където е получил образованието си и неговият баща Тихомир.

Останалите родители са потресени, че детето на Венета не покрива всички критерии за прием. За да бъде записан в първи клас трябва да живее в района на даскалото. В допълнение към това мистериозно класиране родителите са забелязала и друга подробност. Патрик се сдобива с униформата на школото , преди тя да бъде официално приета и разпространена сред останалите ученици.

Една от разярените майки станала свидетел на разговор между Венета Райкова и директорката на училището, от който научила , че Патрик се ползва със специални привилегии и щял да бъде толериран и при предстоящия учебен процес, пише "Галерия".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Калина
преди 2 години
-1
100% е в класа на г-жа Виолета Караджинова. Носи и се слава на отличен преподавател, но истината е, че в нейния клас са само връзкарчета, които тя сама си подбира, за да ходи на скъпи пътувания до Москва и Санкт Петербург за сметка на децата и т.н. Въпросната госпожа нарочно реже успеха на децата от другия клас, на който преподава, за да може нейните да са първи по успех. Държи се нагло с родителите от другите класове и като цяло е истеричка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
roditel
преди 2 години
-3
Моята дъщеря ще е сега 5 клас във същото училище при Г-жа Караджинова. Извинявам се, но дъщеря ми не е връзкарка. Стига сме плюли учители бе хора.
Минета
преди 2 години
0
ТАКА Е! Потвърждавам, Караджова е мръсница, която като един същински даскал Славе толерира децата на богатите и известните, дори съм чувала в неформален разговор как тя споделя, че се изживява и определя като "УЧИТЕЛКАТА НА ЕЛИТА"
Mara
преди 2 години
0
Е, добро утро. И не само известните си уреждат децата. Въпреки точковата система, който има връзки си урежда детето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ко
преди 2 години
-1
133 СОУ Пушкин е елитно училище, в което няма случаини деца. Всеки го знае, който си плати влиза, другите не. Винаги е било така и винаги ще бъде.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мая
преди 2 години
-1
От черноморието съм.В нашия град горе долу местата и за градина стигат,и за училищата.В центъра има недостиг на места,защото е презаселено.Познавам хора,които направиха фалшиви телкове,за да приемат децата им в една от градините в центъра.Имат се за богопомазани,защото живеят там.В същото ОДЗ съм била и аз като дете.Беше спокойно.Сега не знам защо я имат за много елитна тази градина като тя дори се намира на улицата със засилен трафик-прах,шум и т.н.Обикновено като станеш спонсор или дадеш рушвет и нещата се нареждат според исканията на съответния не класирал се родител.Разбира се,че всеки родител иска най-доброто за детето си,но моята леля беше учителка в едно село и от това село имаше момче,което спечели олимпиада по математика без да е в платено или супер луксозно училище....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени