Рени в развод, пипнаха я в изневяра (Съсипана, чалгаджийката тръгна на психолог)

4631
14 Декември 2015, 13:00


Фолк певицата Рени преживява тежък развод.

 

Съпругът й Борис е подал документи за разтрогване на брака им, след като научава, че благоверната му жена му е кръшкала от няколко години, узна HotArena.

 

Едрогърдата изпълнителка преди доста години разведе значително по-младия от нея Борис и сви семейно гнездо с красавеца. Двамата заминаха да живеят в Израел преди повече от 6 години. През всичките тези години 47-годишната Рени прескачаше до родината си поне веднъж в месеца, пише „Всеки ден“.

 

При всяко връщане в София усмихнатата фолк дива се е срещала с любовника си, издадоха достоверни източници пред вестника ни. Тя имала извънбрачна връзка със значително по-млад от нея кавалер, който преди години работил при нея като шофьор. Неотдавна обаче съпругът й разбрал и тихо и без скандали подал молба за развод.

 

Певицата с едни от най-големите гърди доста години живееше на семейни начала с Борис, но двамата подписаха в гражданското, за да може тя по-лесно да получи израелско гражданство. Сега мъжът на изпълнителката на „Като птица“ е научил какви ги върши любимата му и на мига подал документите за развод.

 

Междувременно той също си имал любовница и кръшкал на пухкавата си жена, която така и не можа да се втали. Говори се, че Борис от половин година въртял извънбрачна връзка, а Рени кръшкала от брачното ложе от 3 години.

 

Отношенията между залязващата чалгаджийка и 6 години по-младия й съпруг са доста обтегнати, злословят в светските среди. Борис дори изритал Рени от Израел и поради тази причина тя се завърна у нас, под предлог че се опитва да възроди жалката си кариера.

 

Откакто е в България, изпълнителката не спира да хвали перфектните им отношения и да демонстрира разбирателство помежду им. През лятото на 2014 г. се появиха слухове за раздяла между Пилософ и амбициозната плевенчанка. „Да, ние имахме семейни проблеми, но ще се опитаме да ги решим заедно“, призна тогава певицата.

 

Сега семейните неразбирателства отново са на дневен ред и се очаква съвсем скоро двамата да са отново свободни и всеки да е щастлив далеч от другия. Според наш източник Рени била буквално съсипана и дори е тръгнала на психиатър, който да й помогне да преодолее унижението.

 

„Семейството на мъжа й винаги я е презирало. Те са хора от сой, лекари и философи, и в един момент в семейството им влезе тази безпросветна чалгаджийка. Старият Пилософ щеше да получи удар, като разбра „коя Мария“ се е намърдала във фамилията му. Още тогава те се опитаха да убедят Борис, че прави жестока грешка, но той бе като обладан от тази жена. Е, сега проумя глупостта си и иска час по-скоро да се отърве от Рени“, коментират във фолк съсловието.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 2 години
0
Рени си е измислила тази "новина", защото е от стара коза /мама Галя/ яре. Тя знае, че скандалите продават, а най-вероятно й предстои да представя нова песен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ъ
преди 2 години
0
Не мисля, че "сега е проумял" нещо, просто вече си е начесал сърбежа, наситил й се е сексуално и затова и за околните това изглежда като някакво "проумяване". И второ - нещо си противоречите. Веднъж в началото на статията казвате, че бил "значително по-млад от нея", а по-надолу упоменавате някаква разлика от едва 6 години. Надявам се, че не сте наистина толкова тъпи да вярвате, че 6 години са някаква РАЗЛИКА, която изобщо си струва да се споменава като такава. 6 години разлика са значителна, когато става дума за някой, който е на 12 или 13 и излиза с някого на 18-19. Шест години разлика са важни в живота на един човек - например от 20 до 26 човек се променя изключително много, но в никакъв случай между двама души 6 години не ги поставят в някакво различно време и ментално състояние на живота им. "Значителна разлика" са от 10 години нагоре. А след една определена възраст дори и 10 години разлика не означават някаква голяма разлика на житеските състояние и мисловни нагласи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кати
преди 2 години
-1
........и в един момент в семейството им влезе тази БЕЗПРОСВЕТНА ЧАЛГАДЖИИКА. коментират във фолк съсловието..........тоест.коментират други безпросветни чалгаджиики! Защо пишете глупости,от името на чалга съсловието!Та с тези си думи,ако са казани,а аз се съмнявам,те буквално си ПЛЮЯТ НА ЛИЦЕТО! Когато Рени сама обяви ,че фактически е разведена,тогава може да е наистина новина,но сега.................!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени