Ритат в корема Жени Джаферович

10050
19 Май 2017, 09:33Евгения Джаферович, съпруга на футболиста Ваня Джаферович избухна с наистина разтърсващ пост в социалните мрежи. Тя взе отношение по скандала с възрастната жена, която бе нападната от психично болен на спирка в Бургас и разказа своята история, научи HotArena.


Жени се оказа също жертва на психично болна жена, която я атакувала преди време. Непознатата й се нахвърлила буквално от нищото, а след това мъжът й също я нападнал.

„Не помня на колко години бях (Може би на 14). Отново на спирка на градския транспорт с две заведения наоколо.

Застигна ме кола, от която слезе жена, крещейки какво съм направила на детето й. То нямаше никаква представа защо майка му крещи, аз също.

След като тя ме дърпаше и удряше на няколко пъти, инстинктивно посегнах да се защитя. Но тогава от колата слезе мъж на над 30 години и ме изрита в корема.


Паднах в кална локва, успях да набера баща ми и да му кажа точно къде съм. Не бях затворила слушалката и той чуваше какво се случва.

Когато дойде след няколко минути, имаше само една възрастна жена до мен и ме успокояваше. Никой.


Никой друг не дойде да ми помогне, да спре този изрод. Не сме дори животни! Те си помагат. Ние сме жалки същества!”, възмущава се още Евгения.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
Преди 1 година
-1
Какво всички са се заоплаквали, народът бил виновен и т.н.?! Ми и вие сте част от народа бе, идиоти! И в двете истории се знаят само версиите на едната страна. Но не и на "виновниците". Често тия, които си го получават са си го напълно заслужили! Що мене не ме бият по улицата?! И въпреки всичко винаги бих спряла и помогнала на човек в беда, нищо че имам няколко случая, в които помагам, а те даже едно "благодаря" не могат да кажат. Последният път (от много пъти), когато помагах на един човек, понеже беше паднал с колелото, той стана с моя помощ и издърпа колелото си от мен, все едно ще му го открадна или подобно нещо!!! А въобще не бях зле облечена или приличаща на някакъв крадец! Друг път подарявам ябълки и люляк на случайни баби по улицата, те веднага подходиха агресивно и недоброжелателно, та ми трябваше 10 мин. време да им обяснявам като на малки деца, че това е просто мил жест. Ами затова ви бият!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До предният коментираш
Преди 1 година
-7
Явно, който е писал не е българин или е такъв, който не си обича родината. Всеки трябва да държи на своя род и да си обича родината. А ти, който ни нападаш, върви майната си!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До кога БЪЛГАРИНО!
Преди 1 година
-2
Няма мъдрост в хората, няма търпимост и съпричастност в душите им, а възпитанието е отживелица и неумолимо се приближаваме до несъвършено произведение на изкуството!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
Преди 1 година
-4
По-големи боклуци от нас няма!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени