loading...
loading...

Ритонката гола в Плейбой?

4014
27 Юли 2011, 11:30


Най-големият естествен бюст сред естрадната гилдия, този на Катя от "Ритон", май ще цъфне в "Плейбой". 

 

Ритонката от месеци обсаждала редакцията на мъжката библия с молбата да я снимат гола за корицата.

 

Певицата била навита даже и на безплатна фотосесия, без хонорар, само и само да изгрее на първа страница и да възроди интереса към себе си.

 

А сега, лошата новина: собствениците на еротичното списание засега нямали интерес към циците на ритонката, тъй като тя вече не била интересна на никого и списанието им щяло да събира прах по РЕП-овете.

 

"Тъпаци, не знаят какво изпускат. Това не са силиконови цици, а природна забележителност“, махнала с ръка Катето, твърди "Всеки ден".

 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пламен
преди 4 години
0
незабавно да се задължи с указ на президента тъпото списание Плейбой да направи и публикува без пари фотосесия с Катя Ритонката ! Влажният сън на поколения българи има право на това - всички на протест, ако откажат!Къде си Катя, ти любов народна?! Ееееех, като не можем да пипнем, дайте барем да видим. Здравко, извинявай, но това което имаш, е национално богатство, и ни се полага по право. Щели да национализират ЕРП-тата, бош лаф, национализирайте Катя в Плейбой, и всичко ще си дойде на мястото...Ееееех!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени