Русата Златка се оглежда за ново гадже на плажа, пусна се с грим и хайдушки вежди (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/rusata-zlatka-se-oglejda-za-novo-gadje-na-plaja-pusna-se-s-grim-i-haidushki-vejdi HotArena.net
Русата Златка се оглежда за ново гадже на плажа, пусна се с грим и хайдушки вежди (Фото)
Златка Райкова доказа, че женската суета е по-силна от здравия човешки разум. Тя тръгна гримирана на плаж очевидно без да се замисли какво ще стане с макиажа й, ако случайно се натопи във водата, видя HotArena.

Бившата плеймейтка се щракна от шезлонга, издокарана със светлорозово червило и черни като въглен хайдушки вежди, каквато е модата напоследък. Тя не бе пропуснала да подчертае сините си очи с тъмни сенки и да си напудри физиономията, за да не лъщи грозно, когато си прави селфита. Очевидно доволна от плажния си макиаж, Златка се бе постарала да си докара и прическа в същата стилистика. Тя си спретна палаво кокче на темето и опъна доволно хавлия сред останалите плажуващи в популярното сред родните звезди селище Свети Влас.

Феновете на Злати, особено тези от мъжки пол, веднага изплезиха езици по русото изкушение, в каквото тя се беше превърнала специално за плажната си изява. Много от дамите край морето обаче зацъкаха с език, като я видяха с грим на брега. „Тази жена не е нормална! Така ли се ходи на плаж? Ясно е, че не е тук заради морето, а си търси нещо друго“, тръгнаха злобни клюки по адрес на плеймейтката.

Самата Златка не даде вид да се вълнува от хорските приказки. Но така и не припари до водата очевидно защото си даваше сметка, че натопи ли се, ще съсипе целия ефект от грима и прическата си. Самият й бански също не бе много подходящ за мокрене, а само за показване. Той беше решен в романтични воали, които биха се съсипали, ако се докоснат до вода.

Според много от клюкарите на плажа Злати очевидно не е била там, за да хваща тен или да се забавлява във водата, а за да си търси мъж. Тя от месеци не се е появявала публично с ММА боеца Георги Валентинов, макар все още никой от двамата да не е съобщил публично, че са разделени. Недоумение обаче предизвика фактът, че тя често се показва в натурален вид на публични места, а точно на плажа, където по правило се ходи без грим, бе решила да се издокара като за модно ревю. 

7 Коментара

f

преди 7 години

На плажа се ходи така, както ти е кеф и както се харесваш. Ако на някой му се струва, че търси... И да търси, нейна работа и нищо лошо не прави, така че какво значение има? И нито има сенки, нито червило.. Само малко гланц, а веждите със сигурност си ги е направила с перманентен грим. Пък и да не бяха, не я мислете. Щом тя не се притеснява и й е удобно така, това си си е нейна работа. :)

Коментирай

мнение

преди 7 години

Защо като си направят дебели вежди ги критикувате ноооо когато курволета се покаже с веждаците няма проблем. ..смешни сте арена! Продажници!

Коментирай

prisadila

преди 7 години

te kosmi na vejdite ot putkata si li gi presadi, basi mindila maloumen, rqdko tapo ovca

Коментирай

До f

преди 7 години

Има и червило, и гланц, г-жо Компетентна! :)) Да не споменаваме и очевадната обработка на снимката, както и използваните филтри. Колкото до това, че било нейна работа какво прави и носи - щом е решила да се прави на "звезда" и нон стоп пуска снимки с цел добиване на по-голяма известност, то тогава и ние имаме правото да я коментираме!

Коментирай

xaxa

преди 7 години

mindil shtot zavijdash kurva dolna ili ako si maj te e qd 4e nemoje da q imash gei shiban!! lichno sam obshtuval s neq kato slujitel v bar tq beshe klient mnogo zemna i dobra darji se normalno s horata i po televiziqta e taka ne ekato drugite naduti arogantni kurvi ;)

Коментирай

xaxa

преди 7 години

ami neka si tarsi kvo? drugite ot jenski pol da ne bi da se ebete? vie ste po golemi kurvi i ot neq shtot si lqgate s vseki tapak koito imal po hubva kola ili 2 lv a tq pone gi podbira! ;) znaem kakvi sa djeshnite bg jeni kurvolqk ot klasa

Коментирай

xaxa

преди 7 години

da si tarsi kavto i da e she mi e posimpatichen ot oniq izvanzemniq kompeksar deto se nau4il da gleda losho smeshnika georgi valentinov dreben suhar s golqma glava ,glavata mu e nqkva tri izmerna kato izvanzemno palen smeshnik kato djudje oligofren4e che i gleda losho xaxa :D vseki drug she e po dobre ot toq smeshnik kvo kato trenira MMA ? pak moje da go s4upqt ot boi ako si nameri maistora to i boksiori ima mnogo kadeto gi machkat ot boi det si otvarqt ustata! vseki drug e po dobre ot toq smeshnik valentinov s golqmata glava

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.