Руската фурия Альона от „Фермата“ отстъпва мястото си на млада и неопитна студентка в „Смени жената“

3179
10 Април 2017, 15:00


В седми епизод на „Смени жената“ всички задръжки падат, а някои дори ще забравят за доброто си възпитание. Този един час ще бъде буквално скандален, защото в едно от новосформираните семейства повишаването на тон ще бъде ежедневие.

 

 

 

Руската фурия Альона, която стана популярна от първия сезон на „Фермата”, разменя семейството си с това на младата студентка и майка Валери. За Альона няма невъзможни неща. Свикнала е да се справя с грижите за цялото домакинство, за двете деца и да угажда на всички прищевки на мъжа си Мишо, който пък носи всички пари вкъщи. И двамата признават, че са много трудни характери, но въпреки това смятат, че са най-щастливото семейство на света.

 

 

 

Валери и Антон Манчеви са млада двойка с малко дете, в което жената е много по-неопитна, с цели 17 години по-млада, не може да готви и не обича домакинската работа.

 

 

 

За някои мъже да имат млада и красива жена е достатъчно, за други обаче – външният вид е само един от многото критерии, на които съпругата трябва да отговаря. В следващата размяна, незначителните на пръв поглед липсващи звена, ще се окажат голямата ябълка на раздора.

 

 

 

Едно семейство, което живее изцяло по правилата на мъжа, и една двойка, в която жената смята, че няма кой да я подчини, разменят съпругите си. Едно от двете семейства ще преживее катарзис, но ще успее ли да преоткрие любовта? Развръзката – в сряда, точно в 21 часа, по bTV.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени