Само в HotArena! Преслава прикри ГОЛЯМ ГАФ! (Ето как качи и веднага след това изтри компрометираща снимка във Фейсбук)

10754
17 Февруари 2015, 17:00


Фолк дивите винаги се стараят да изглеждат безупречно на кадрите от фотосесиите им, но те и екипът от специалисти, които се грижат за визията им, не се вглеждат в детайлите. Така Преслава стана жертва на колективно невежество, като публикува снимка с гаф, а след това замаза положението като я изтри, видя HotArena!

 

HotArena обаче успя да свали кадъра, преди фолк фурията да го изтрие, след като наблюдателен потребител й направи забележка. А какво имаше на фотоса? Очевидно роклята, в която Преси блестеше, й беше с няколко размера по-голяма.

 

За да изглежда, че е направена по нейни мерки, отзад имаше няколко щипки, целящи да стеснят одеждата. И познайте – те не бяха скрити и се виждаха ясно, както сами може да се убедите (вж. Галерия).

 

След като Преслава видя какво е качила, снимката бе изтрита, а след минута – две – качена наново. Чрез фотошоп щипките бяха изрязани.

 

Запознати издават, че гафът е умишлен и в дъното на излагацията стои колежката на Преслава – Мария. Фотосесията на едната е дело на фотографа Костадин Кръстев – Коко, който е любимият професионалист в тази сфера на миньончето.

 

Той дори бе поканен да заснеме сватбата й с Гущеров. Та, на певицата, която скоро стана омъжена жена, не й се нравело приятелството на Преси с Азис, което напоследък ставало все по-здраво.

 

За да напарави мръсотия на колежката си, използвала за посредник Коко. Той просто трябвало да се направи на разсеян и да изпрати кадрите на админите на половинката на Бирмата във Фейсбук - недокрай обработени с Фотошоп.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lucy
преди 3 години
0
Hihi,tova bjah az
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хгьфгцйх
преди 3 години
0
голяма работа че се виждат щипките... пак изглежда красива
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
силвия
преди 3 години
0
заради мара отварачката.... тя да не се мисли за много умна. просто не са обработили достатъчно снимката с фотошоп преди да я качат
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
djidjibidji
преди 3 години
-2
е голяма работа това не е нищо в сравнение с порното на галя ваната...преслава си е истиснка певица има си глас и си пее а и галена и мара отварачката са кухи и тъпи лейки , не могат да пеят но курвалъка им е всеизвестен
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 3 години
0
Теб пък никой не те ебе и ти секс не правиш и ето ги последствията - истерясала, злобна откачалка. Голяма работа кой правил секс. Това няма как да направи никого известен, ако примитивни хорица като теб не сте обсебени от сексуалния живот на хората. Хем сте обсебени и гледате такива неща, че и ги запомняте години след това и помните даден човек С ГОДИНИ именно с това, въпреки че има поне 1000 други неща, с които можете да го запомните, хем ви е яд, че сте такива обсебени от чуждия сексуален живот нещастници и друг ви е виновен. Относно статията - и това ако е "мръсотия"... не знам.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени