Съученичка на нещастният абитуриент Кристиян разкри: Той крадеше от нас, записваше тайно разговори и ни изнудваше! (Истина ли е?!)

24821
27 Май 2016, 10:25


Симпатичният очилатко Кристиян Неделев от столичната Втора английска гимназия, който просълзи половин България с историята как върви под дъжда към метрото за абитуриентския си бал, май съвсем не е жертвата, за която го мислят добродушните лелки и чичковци пред екраните, научи HotArena.

Съученици на отлъчения от класа си младеж със скромен светлосин костюм твърдят, че Крис изобщо не е ангелче, а опасен интригант с вредни навици. Той е бил отхвърлен от училищното общество, защото има навика да си прибира „неща” от чантите и портмонетата на приятелите си, пише "Всеки ден".

„Да, това момче е от моя клас. Да, нямаме добри отношения с него, защото той сам го направи така. Нашият клас видя, че има проблеми, и го толерираше безкрайно, помагаше му с всичко, което ни помоли, а за отплата получавахме заплахи, че ще бъдем съдени. Тайно записваше какво си говорим в час и ни заплашваше с медиите, ровеше в личните вещи на класната и отправяше заплахи към нея, че ако не завърши с хубави оценки, ще бъде уволнена”, разказва вчера съученичката на Кристиян Лиа Катерова. И допълва, че децата от класа, които бяха изкарани коравосърдечни чудовища, всъщност са платили куверта за бала на малкия нахалник.

„Попитал всички да го закарат? Моля? Мен и всички от класа, с които говорих, не ни е попитал. Щяхме да го закараме, повярвайте ми, колкото и да не са ни добри отношенията с него”, продължава потресеното момиче.

Иначе Кристиян Неделев за броени часове се превърна в медийна звезда, а националните телевизии се надпреварваха вчера да правят репортажи за тежкия му живот. Момчето сподели, че семейството му е в изключително затруднено финансово състояние и дори са се принудили да изтеглят кредит, заради невъзможността да си плати сумата от 150 лв. за кандидатстудентските такси.

Веднага след излъчването с екипа на предаването се свърза бизнесмен, който предлага да назначи майка му на работа в своята компания за професионално почистване. 

Съдбата на Кристиан наистина е жестока, баща му е починал от рак, когато е бил едва на 8 годинки, а майка му до скоро е работила в НОИ, но сега е безработна и едва се издържат. Съучениците му обаче разказват, че момчето било неблагодарно и не държало неуважително с всички.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иван Атанасов
Преди 1 година
0
На времето имах съученик който много прилича на него.Той беше много нагъл и присмехулко,като си измисляше какви ли не интриги за злепоставяне на някои мои съученици.Той беше със самочувствие но без покритие.Сега пак си е същия глупак.Като че ли е баща на този Кристиян-по думите на "откривателката " му в последствие от обратното мнение.Някой може ли да каже баща му и майка му от къде са.Да не би да имат роднинска връзка с Кристиян.Между другото съученика ми и до ден днешен не познава родителите си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вили
Преди 1 година
-5
Да бачка! Българите да започват да се фокусират върху културата и образованието си а не върху някакви единични случаи на момченца с кофти късмет в живота и абсолютно безсмислени ежедневни случки. Голям смях ,вместо медиите да се занимават с хора, които правят нещо смислено като спорт, успехи в науката и т.н се занимават с обикновени хора със съвсем нормални проблеми, които се решават чисто и просто с воля, дисциплина и работа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
фифи
Преди 1 година
-1
От много лъжи на съученичката стана манджа с грозде. Да спре да интриганства. Цяла Б-я чете, а че днешните младежу са коравосърдечни и зли е факт. Малко са добрите и смирените. Ако не се осъзнае, ще го мачкат и в бъдеще. Да не прекланя глава пред такива иначе ще го посечат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
-1
Ей, да не попада човек в медиите! Всички от тази история, без изключения, излязоха по-черни от дявола. И това момче, и съучениците му, и съседката и класната. Кой знае къде в същност е истината?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
777
Преди 1 година
-3
съучениците лъжат и мажат, защото са виновни
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ема
Преди 1 година
-1
По-склонна съм да вярвам в теориите на Весна, отколкото на тези съученици! Лично мнение!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
nefertiti
Преди 1 година
-2
интересно с какво ги е правил тия записи,след като майка му едва е събрала пари за изпитите...едва ли е имал телефон за 1000 лв
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
смях в залата
Преди 1 година
-4
Ще споделя едни впечатления извън темата.Всяка година гледам репортажите за баловете.Те са предимно от София.Кадрите са потресаващи.Облечени официално момичета и момчета,а ги дават как се наливат с бутилка в ръка на улицата.Като ги питат нещо започват да викат,а речникът им е каруцарски,акцентът- селяндурски.Много грозна гледка!Има места за напиване.Хвърлят се едни гюбеци по улицата като на циганска сватба.И какво е това висене през прозорците на колите не мога да разбера?Аз съм от друг голям град,но при нас такива гледки няма....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
azz
Преди 1 година
-2
Как не ви е срам бе лайнари?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
789
Преди 1 година
-8
Е,щом има записи,които са си компромат,смятайте на какво ниво и тематика са били разговорите по време на час.Личи си,че момчето е по-различно(независимо дали той е отцепник,или класа е стадо).Минали са 16 години от моето завършване.Аутсайдер не съм била никога,нито отличничка.Имах финансов гръб от родителите си,но бях скромна,обаче бунтарка.Не правех евала за оценки на учители,не подражавах на силните в класа.Разхубавих се рязко след това.В момента 90% от тогавашните красавиците са погрознели и надебеляли,а тези,които се мислиха за много умни са на по-ниско ниво от мен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
-7
А нас какво ни интересува каква си била ти и колко си се разхубавила днес???? Време за реклама, а? Wtf???
много си тъп/а!!!
Преди 1 година
-5
Анонимната реклама какъв смисъл има?Тук става въпрос за един кръговрат на живота,за осъзнаване и за едни неписани закони,че в този живот един ден всичко се връща или възнаграждава.Ще видим тези,които се подиграват на някого,че не бяга от час до къде ще се докарат!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени