Изпрати новина PHOTO ARENA rss
22 22

Бъдете първи! Научете всичко!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

Селска пръчка ли е Венета Райкова?

 

Селска пръчка ли е Венета Райкова? Ако питате пиар експертът Ива Екимова – да!

 

 

Красавицата избълва определението срещу водещата на „Горещо” пред „България Днес”.

 

 

Изказването бе направено по повод скандала между Мая Савова и Венета Райкова в „Станция нова”.

 

 

Ива Екимова е категорична, че Мадам „Горещо” трябва да се извини на Крум Савов и Мая и да си признае грешката.

 

 

„Не може да се оправдаваш само с рейтинга. Венета разчита само на скандали с жълт привкус. Все пак нали най-важното е вечер, като си легнеш, да можеш да заспиш спокойно”, обясни Ива Екимова.

 

 

Повод за емоционалния изблик на пиар експерта бе скарването между Венета и Мая по време на предаването в „Станция нова”. Мая обвини Райкова, че при гостуване в „Горещо” мъжът й Крум Савов я помолил да изреже неудобните въпроси, а Венета най-нагло ги пуснала.

 


А според вас селска пръчка ли е Венета Райкова?

PHOTO APENA Изпрати новина
Коментари:
19
Добави коментар
Автор *
Текст *
Капча:*
CAPTCHA Image
 
 • avatar
  11.02.2012
  да
 • avatar
  11.02.2012
  selska pruchka ma ima pari da ni kupi sichkite.. za sujalenie...
 • avatar
  07.02.2012
  Абсолютна селянка като май.ка си.Очерниха баща и ,а той е свестен човек
 • avatar
  07.02.2012
  Венето,много си противна,застаряла лелка,която неприлично гнусно с ерови в чаршафите на хората.Непристойно!Та до там ли опря-само секса ли те интересува,само със скандалите ли се храниш?Много лошо впечатление прави с вида си на уличница,с държанието си на лицемерка.
 • avatar
  07.02.2012
  За съжаление името ми е Венета. Слава на Бога не съм поне Райкова. Хора, защо обиждате селяните? Между тях има толкова по-интелигентни от нашата мисис Горещо. Много е прав един от пишещите. Тя не е селска пръчка, а тъпа пръчка! Предлагам и Ива да се извини на селяните!
 • avatar
  07.02.2012
  Да,Венета е СЕЛСКА ПРЪЧКА,защото изпростява с всеки изминал ден.Интересува я вулгарното,не спира да разпитва за много лични неща,нагла и безпардонна,а е скарана с такт,деликатност,дискретност,етика,колегиалност. Да не говорим,че все повече прилича на чалгаджийка-с прическа,с разголване,непрекъснато заголва краката си,позира като плейметка,смее се изкуствено-лицемерна,двулична и определено НЕПРИЯТНА КЛЮКАРКА
 • avatar
  06.02.2012
  Странно! А Ива Екимова каква е? Тя помни ли какво представляваше и откъде е дошла? Кога тази недоклатена лигла започна да дава определения дори и за Венета? ПР-експерт? Пфу!
 • avatar
  06.02.2012
  Венета Райкова никога не ми е била симпатична: именно поради начина, по който води предаването си. Липсват ми класата, стила, достойнството, човечността, добре премерената хумористична нотка… Предаването й винаги ми е приличаkо на махленска говорилня.
 • avatar
  06.02.2012
  ДА !!! НЕ САМО Е СЕЛСКА ПРЪЧКА,АМИ Е И КУХА ЛЕЙКА И ПРОСТАКЕСА КОЯТО КУДКУДЯКА ВМЕСТО ДА ГОВОРИ .АМАН ОТ НЕЯ.ТВ 7 МАХНАХА ВУЛЕВА,ДА Я МАХАТ ТАЯ ПРОСТАКЕСА,ДА ПУСКАТ КОНЦЕРТИ ВМЕСТО НЕЙНОТО ПРОСТАШКО ПРЕДАВАНЕ.ВЕНЕТОООО,НЕ ЖЕЛИЯ БГ НАРОД Е ПРОСТ КАТО ТЕБ И ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ С КОГО,КОГА,КЪДЕ И КАК
 • avatar
  06.02.2012
  Da !!! Selska i tapa pra4ka E :))
Абонирай се за новини