„Семейство Адамс“ се събра! Денди се върна при жена си (Подробности)

4669
19 Януари 2015, 16:00


„Семейство Адамс“ отново се събра, закачливо се гъбаркат в светския елит по адрес на Любомир Милчев – Денди и съпругата му Юлияна.

 

Двамата се разделиха в края на 2013 г. след 30 години брак, за да се съберат година по-късно отново заедно, узна HotArena.net.

 

„Много сме щастливи“, сподели доволен Денди, който бе с жена си на светско парти.

 

Преди малко повече от година нежният писател бе изгонен от богатата си съпруга, която две десетилетия го хранеше и издържаше, с надеждата Милчев да я направи майка.

 

Прехвърлила 50-те, Юлия осъзна в каква дългогодишна заблуда е живяла и ударена от критическата, натири от дома си нежното перо. Шармантната дама срещна любовта в сърцето на далеч по-млад от нея мъж, отново артист, уличен мим, на когото тя също даде шикозен подслон в апартамента си в центъра на София.

 

Мястото в спалнята на жилището обаче като че ли е во веки запазено за Денди, тъй като уличният мим отново е по тротоарите на улицата, а Юлия заспива тяло в тяло до платоническата си любов Милчев, писа Всеки ден.

 

Запознати споделят, че именно Денди направил първата крачка към сърцето на Юлия, след като разбрал, че тя и любовникът й са се разделили. Припомняме, че след като богатата реститутка го изгони от жилището си, той намери подслон в дома на професор по философия от Софийския университет. Писателят обаче напуснал временното си жилище и отново се прибрал в дома на Юлия, където преди 30 години си сложил дупнишките патъци на прага, за да получи софийско жителство.

 

В повторното съвместно съжителство на Денди и Юлия обаче няма нищо ново, разказват запознати. Двамата веднага се отдали на алкохолно дерибействане из различни столични клубове, а спалнята им продължавала да бъде място за отдих и спане, вместо символ на семейното гнездо, където се създава поколение.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Милчев
преди 3 години
0
... в дома на Юлия, където преди 30 години си сложил дупнишките патъци на прага, за да получи софийско жителство. По документи Денди е роден в Дупница, но никога не е живял там. Дошъл на бял свят по пътя към Рилския манастир, после със семейството му се преместили в Перник и София, където имали скромен имот. ПAТЪЦИТЕ МУ СЕ ОКАЗВАТ,ПЕРНИШКО-СОФИИСКИ!хахааа
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени