Сензация! Калинка Илиева лекувана с електрошок!

2095
24 Април 2015, 14:05
Шокиращи разкрития за бившата шефка на Държавен фонд „Земеделие“ излязоха наяве. Скандалната Калина Илиева, която се превърна в нарицателно за „калинките“ във властта се лекува от параноидна депресия с електрошок, разбра HotArena.


Бившата първа дама на фонд „Земеделие“ от няколко седмици е хоспитализирана и подложена на електрошокова терапия. Припомняме ви, че още през 2011 година тя сама призна за болестта си, с цел да отърве съда.


Измамничка номер едно в политиката стана популярна с факта, че излъга цялата държава за висшето си образование от Германия, както и за трудовия си стаж, само и само да заеме високия пост в аграрното министерство.


Калина не можеше да бъде уволнена, защото се оказа бременна, — състояние, което разкри чак накрая — първоначално лъжеше, че има тумор в стомаха си. Краят на сагата приключи с жълта книжка, която я спаси от отговорност.


Психичното й разстройство обаче се оказа истинско и дори нещо повече–наскоро се е влошило. Медикаментите, които взима вече не й помагат и тя прибегнала до жестока форма на терапия – електрошок.


Електроконвулсивната терапия е заклеймявана от много болници в света, но продължава да се използва при тежките случаи, особено при шизофреници с агресивни епизоди и хора, страдащи от биполярно афективно разстройство, каквато вероятно е действителната диагноза на бившата земеделска шефка, пише „Всеки ден“.


Скандалите около Калина Иванова бяха грандиозни, след като се разкри измамата не само с немската й диплома, но и с трудовия й стаж от Дойче банк. Още през 2011 година тя стана обект на разследване и от двете държави, а цялата й дейност като шеф на Фонда бе разследвана.


В крайна сметка се стигна до там, че държавното обвинение реши, че е много възможно да влезе зад решетките заради измама. Тогава излезе и истината за жълтата книжка, която я спаси от затвора.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени