Сензационно! Мастит любовник издържа Деси Слава и младото й гадже

https://hotarena.net/laifstail/senzacionno-mastit-liubovnik-izdarja-desi-slava-i-mladoto-i-gadje HotArena.net
Сензационно! Мастит любовник издържа Деси Слава и младото й гадже
Фолкдивата Деси Слава е била брутално натирена от колата на бившия си любовник в Стара Загора преди около месец, научи HotArena.

По данни на свидетели заможен господин издържал звездата и младия й любим – Благой Найденов, но преди няколко седмици търпението му преляло и финансите за Деси секнали.

Скандалът се разиграл в Стара Загора по време на едно от последите участия на звездата преди да излезе в отпуск по майчинство. Свидетелка разказва какво е видяла посреднощ: „Стоях на прозореца. По едно време спря скъпарска кола и се подаде женски крак. Отвътре мъж викаше: „Не те ели е срам, ако не беше бременна щях да те пребия. За всички пари, които ти дадох трябваше 3 деца да ми родиш, а не на тоя. Махай се!“, разказва дамата и добавя, че от колата е слязла Деси Слава, която преди това е имала участие в Стара Загора.

Преди време името на Деси Слава беше замесено в афера с бизнесмен от Стара Загора – производител на ядки. Именно въпросният господин давал пари на блондинката за нея и сина й, но след като се хванала с Благой, певицата все по-рядко отговаряла на съобщенията на спонсора, което го довело до истерия и натирил блондинката, която била с него само заради финансова изгода, пише „Телеграф“.

4 Коментара

шок и ужас

преди 6 години

Ако това което пишете е вярно казвам ако е вярно тоя Благой за мен е най голямата п@тка, да еб@т за пари момичето ти която е с теб и а ти да се правиш на ни лук ял ни мирисал, да не се окаже че и дето не е от него накрая а ???

Коментирай

преди 6 години

Чалгаджийка без спонсор не е чалгаджийка.

Коментирай

хехе

преди 6 години

сега ще ти обясня нещо за благой - още в училище стана олимпийски шампион за юноши и получи 3000 лв премия от държавата. Момчето реши, че това е обидно малко и той заслужавал много повече, "задето прославил държавата", както се изрази, заряза националния отбор по бокс и подписа професионален договор с фирмата на джей зи, мислейки си, че току що завършил училище и милионите вече текат към него :) Още на първия му мач в румъния го нокаутираха за секунди и боксьорчето от срам реши да скрие мача. От международната федерация го разкриха и го изхврълиха за една година от бокса. Следващото гениално решение, което му хрумна, за да живее на широко, беше да се хване с десислава. Така все пак на 20 години си осигури стандарта, който хората имат след 20-30 години упорита и всеотдайна работа! Десислава може да е всякаква, но поне от малка си изкарва парите сама и не е спирала да работи. За разлика от малкото пишлигарче, което си помисли, че с една титла трябва да получи луксозна издръжка за цял живот. Та така за благойчо - него го интересува да има някой, който да работи вместо него и да му осигурява лукс, пари и забавления. Хич не му дреме кой е той :) За съжаление такова е мисленето на повечето лъвчета и лъвици в България - искат на 20 години без работа да имат това, което хора на 40-50 имат след къртовски труд. Пък после се сърдят, като им викат лигльовци :)

Коментирай

sf

преди 6 години

majka kurva e toz mangal

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.