Шок разкритие! Дим Дуков причинил най-ужасното нещо за една жена на Дарина Павлова!

6850
01 Март 2015, 12:37


Покойният Дим Дуков на времето сторил най-ужасното нещо на Дарина Павлова, което може да се случи на една жена, научи HotArena!

 

Мнозина очакват новият сезон на „България търси талант” да е изпълнен не само с атрактивни участници, но и много интриги в екипа на журито. В него са две доста колоритни дами – скандалната журналистка Илиана Беновска и Дарина Павлова, които се славят с доста острия си език. Двете имат обща история зад гърба си, която е причина и за отношенията им днес, пише „Уикенд“.

 

Връзката между Мадам Мулти и Беновска тръгва от общ филмов проект. Снимките по него са започнати през 1991 г., точно след смяната на режима в страната. Лентата се казва „Нощта на аристократите”. Темата е свързана с безчинствата на комунистическите лидери и техния луксозен живот в разгара на режима, когато цялата нация точи лиги за бонбонки „Тик-так” и „западни касетки”.

 

Беновска е режисьор на проекта, след като по това време тъкмо е завършила специалността си в НАТФИЗ. За снимките трябват млади и непопулярни лица, които да изиграят ролите на различни комунистически издънки. Сред избраните е и покойния Дим Дуков, който трябва да влезе в кожата на син на партийно величие, свикнал да живее безнаказано.

 

Неговият герой има брутална сцена на изнасилване, за което трябва млада и красива жена, която да не се безпокои да се разсъблече. Кастингът не успява да привлече подходяща и така Беновска предлага на Дуков да търси жена, с която да заснемат сцената.

 

„Помня, че Мартина Вачкова ме запозна с нея. През 1991 г. мисля, че беше, Илияна Беновска ме покани да играя в неин филм главната роля. Филмът се казваше „Нощта на аристократите” с тематика за социалистическата номенклатура и там имах една сцена, в която всъщност трябваше да изнасиля една жена.

 

И за да може да се получи, стана така, че аз трябваше да си избера коя да бъде тази жена. Тогава говорих с Дарина, обясних й, че трябва да я изнасиля, предложих я на Илияна Беновска и тя много я хареса”, разказвал е приживе Дуков.

 

Така от екранното им изнасилване двамата стават изключително близки. Прекарват 40 дни на морето и това скрепява силната им дружба. Дарина пък е забелязана от режисьорската гилдия и получава и други предложения за участия в малкото по това време кино проекти.

 

От Беновска получава доста скромен хонорар за участието си, което продължава доста кратко. Тогава обаче сумата й се оказва истинско богатство. Родената в Кюстендил мултимилионерка е в началото на своята актьорска кариера и е истинско чудо, че получава хонорар за краткия епизод.

 

Едва след края на работата си за Беновска, Дарина се среща с бъдещия си мъж Илия Павлов. Той урежда живота й като вече не е нужно да работи в малки филми за нищожно заплащане. Лентата „Нощта на аристократите” обаче си остава сантиментална за журито в „България търси талант”, заради вратите, които й отваря в творческите среди.

 

Дори днес, 20 години по-късно, филмът и голотата на бизнес дамата не са повод за притеснения и срам. Дарина с гордост го споделя работата си с Илиана Беновска като част от кратката си актьорска кариера. За това пък съжалява, че след този момент не е имала възможност да работи и снима в повече проекти.

 

„Животът ми се стече така, че нямах възможност да последвам мечтата си за киното и театъра. Сега се опитвам да се върна към това с моята продуцентска компания и проектите, които реализирам с нея. Не се срамувам от този филм и сцената в него. Не се срамувам изобщо от нищо, което съм направила през живота си”, категорична е Павлова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени