Ще остане ли там? Николета: Италия е най-великата страна! Забрани на Никол да говори на български

https://hotarena.net/laifstail/shte-ostane-li-tam-nikoleta-italiq-e-nai-velikata-strana-zabrani-na-nikol-da-govori-na-balgarski HotArena.net
Ще остане ли там? Николета: Италия е най-великата страна! Забрани на Никол да говори на български

Водещата на „Папараци“ Николета Лозанова за пореден път изрази любовта си към Италия и колко повече я предпочита от родината си. Оказва се обаче, че се опитва да втълпи това си мнение и на своята дъщеря Никол, научи HotArena.

 

Моделката в момента е при съпруга си Валери Божинов на ботуша и естествено вече се е похвалила с няколко снимки. Въпреки че отнася доста критики, когато си позволи да бъде честна и да похвали чуждата държава, Ни Ло отново изрази предпочитанията си.

 

„Най-прекрасната нация, най-уютната държава, най-вкусната кухня, най-красивите хора, най-вълшебният език - Iddio la creo... Viva l'Italia“, написа в социалните мрежи смуглата красавица.

 

Близки до Божинови разказват, че Лозанова вече е записала малката Никол да учи италиански, въпреки че детето не е усвоило все още родния си език.

 

Дори двете се опитвали да разговарят само на втория език, без да си помагат с български думички.

 

Друг любопитен факт е, че докато Николета си пие кафенцето на припек при мъжа си, чистачка, готвачка и детегледачка поемат сериозните задачи в дома й, за да й осигурят лукса – лично свободно време.

20 Коментара

azz

преди 9 години

Това крачещо бездарие кои знае защо наричано модел,ако падне от нивото на самочувствието си до нивото на интелекта си ,ще се потроши цялата.

Коментирай

Ognian

преди 9 години

Chestit Bango Vasil Razporeto Grozdanova.Mahai se v Italia nekadarnice grozna i ni osvobodi ot prisastv ieto si!

Коментирай

Mahgasarka prosta

преди 9 години

Ciganski kraka ne ti li omrazna da gi snimash

Коментирай

до самозабравилото се...........

преди 9 години

E Dio la creo!!!- Мила ми плиткоумна Николетке!Какво знаеш ти за Италия! Това,което си написала не е на италиански.....Позволих си да направя поправка ,и да уточня,че означава-И Господ я създаде! Прочети кой наистина е създал великата според теб Италя! Красива,НО само за хора,мързеливи и смучещи чужди пари-като теб!Ти ходила ли си скъпа,по улиците на кой и да е южноиталиански град,например....пък и северен,много красиви хора,хахахааа! Научи дъщеря си първо да говори отчетливо на своя БГ.език,ти самата също овладей езика си,тогава се прави теб и детето ти на италианци! 100 години да живееш там ,италианака НЯМА ДА СТАНЕШ,каквото е желанието ти!Няма да бъдеш приета от консервативните италианци,защото си прекалено,във всички аспекти....разбираш ме,нали!!!

Коментирай

aman

преди 9 години

Abe mangalkata BG ezik me znae, kvo mi se pyne che govorela s deteto na italianski ha ha ha.....golqm smqh, negramotnitsa kuha!

Коментирай

оффффффффффф

преди 9 години

Тази от както подшушнаха, че Валери си е харесал нова мацка не спира да кисне в Италия. Само че това е временно решение,човек науми ли си нещо винаги ще намери начин да го направи. И да това е една красива страна , в която никой не е чувал за нея,та тя затова толкова се прехлася,ако прочетат малко за нея ще се спукат да я подбъзикват,че барабар и мъжат и покрай нея.Мързелив търтей.

Коментирай

уф

преди 9 години

А дано!

Коментирай

1

преди 9 години

Все ми е тая какво ще прави. Валери като затъне с футбола ще я видим до къде ще я докара. И с това ниско рейтингово предаване скоро ще я махнат и от там. Всичко се връща Николетке ;)

Коментирай

kety

преди 9 години

Zapusala uroda na italianski phahaha

Коментирай

vania krasimirova

преди 9 години

Nikoleta ne e s valeri a s delqn p

Коментирай

DIANA

преди 9 години

VJARNO E

Коментирай

DIANA

преди 9 години

KURVA

Коментирай

DIANA

преди 9 години

MINDIL MRASEN DANO GA IZ4EZNE6 I NIKOGA DA NE 4UEM ZA TEB MRASNICO

Коментирай

Mona

преди 9 години

Супер оправдание- спряха ми предавнето? Нее, отдадох се на семейството си, очаквайте ме скоро по италианската телевизия. Хахаха

Коментирай

мене си

преди 9 години

Моля те, остани там. Не се връщай!!!

Коментирай

За DIANA

преди 9 години

Дърта, малоумна мърша си!

Коментирай

А ДАНО!!!

преди 9 години

И аз това се чуда, мангалката що си не седи в Италия?!!? Ко дири тука, нали мъжа й е там. Отсъствието й от България по нищо няма да се усети, нацията грам нищо няма да загуби, освен поредната празноглава, меркантилна, повърхностна, злобна и кичозна неграмотна кифла! То не че и в Италия ще ги обогати с присъствието си, там в селцето ще потъне в забвение. Така, че дано, дано, дано да замине и да остане в Италия за вечни времена, от сърце й го пожелавам с най-добри чувства, и никога ама никога да не се връща!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

обективно

преди 9 години

"Такъв клуб няма и в Африка"...За половин година взех само една заплата".Казва Кристиян Наумовски..Какъв "висок стандарт", кви пет лева за Божинката и преди в "Левски", още по–малко сега в борещ се от изпадане и от В групите отбор, който е и на някаква местна фабрика..СмЕх! Ясно е, че има хора, които пишат почти 99% от всичко, което представят за нейно "творение и мисъл" и във Фейсбука, и в инстаграма. .Клазета не знае нито български, нито италиански, нито някакъв друг (е може цигански да поназнайва....ха–ха) език! Да ходят да се лекуват "семейно", че и двамата с тази шизофрения стават все по–зле!

Коментирай

ЛИЛИ

преди 9 години

О ДАНО СЕ ДИГНЕШ КЛЮЩАВИЯ ЗАДНИК ОТ БЪЛГАРИЯ . ТОЛКО СИ НЕЩАСТНА И ТЪПА НО НЕМОЖЕШ ДА ГО ПОУМЕЕШ ЗАЩОТО ЗА ТОВА СА НУЖНО СИВО ВЪЩЕСТВО А ТО ТИ ЛИПСВА

Коментирай

maikanaprase

преди 9 години

tq e svinemaika taq deteto ie grozno

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.