Щерката на Йорданка Христова пак си ляга с палавата Камелия (Пикантни разкрития)

4890
07 Октомври 2016, 10:17


Старата любов ръжда не хваща, особено когато е лесболюбов. Ивана Стоичкова, щерка на голямата ни певица Йорданка Христова, пак се събра с русата Камелия, научи HotArena.

Двете усмихнати обикалят из центъра на столицата, сякаш нищо не се е случило. Наследничката на естрадната легенда и Камелия се бяха изпокарали и разделили за кратко покрай кончината на Григор Стоичков. Буквално дни преди трагичното за фамилията събитие Камелия се изнесе от общото гнездо. Слуховете твърдят, че Камелия не намерила смелост да каже на Ивана, че я напуска, а й оставя бележка на шкафчето до леглото, в което двете прекарвали най-хубавите си моменти.

Поводът за бележката, в която пише "Край!", е финансов. От месеци запознати тръбят наляво и надясно, че заведението на Ивана и Камелия хич не върви и постоянно е на загуба. Влюбените жени откриха заедно бутиково кафене в центъра на София с много любов и ентусиазъм. Сами си пренесоха мебелите и оборудването, не са наемали хамали. Естествено, с тежкия труд се бе нагърбила само мъжкараната Ивана. Нежната Камелия не вдига мебели.

Неизменният минус в счетоводните книги яко изнервя мацките. Скандалите от работни се превръщат в лични и напрежението расте с всеки изминал ден. Накрая идва време да се удари брадва. За зла беда Камелия избира много неподходящо време да си тръгне. Когато няколко дни след като е скъсала с Ивана, разбира за кончината на дядо й, тя се чувства гузно.

Щерката на Данчето Христова е много люта и не забравя лесно предателството в този тежък момент. Доскоро изобщо не ще и да чуе за невярната блондинка, но след много увещания двете се виждат и любовта побеждава.

Благодарение на Ивана финансовото им състояние също се подобрява. Именно наследницата на Данчето бе и любимата внучка на покойния Григор Стоичков. Приживе тя често го посещаваше във вилата му в Бояна и до последно се грижи за него. Макар официално Григор да няма завещание, близки до семейството издават, че Ивана финансово е най-добре подсигурена.

"Няма скандал във фамилията за наследството на Григор. Къщата остава за внуците му. Те ще се разберат. Ивана още ходи там, за да се грижи за градината", коментира преди време Данчето Христова. Ако наследниците на Стоичков се разберат да продадат имота, със сигурност могат да вземат няколко милиона лева, изчисляват брокери. Дъщерята на Йорданка ще получи най-голяма част от продажбата, убедени са близки на фамилията.

Самата Ивана винаги е споделя, че за нея парите не са важни. Тя иска само да е щастлива с половинката си Камелия. "Още си напасваме характерите, но сме лудо влюбени", казаха още в началото на връзката си Ивана и Камелия. Тогава не успяха, явно тепърва ще го правят.

Люси Дяковска се оказа голямата губеща от любовта на Ивана и Камелия. Именно певицата от разпадналата се група "Ноу Ейнджълс" беше първата ВИП лесбоафера на Камелия и живееше с нея в София дълго време. Двете ходеха и на Черно море да се пекат без горнище по цици. Много мъже ги гледаха, но не ги заговориха. Когато се разбра, че Камелия изневерява на Люси Дяковска с щерката на Йорданка Христова, певицата изпадна в нервна криза и избяга чак в Германия, за да се успокои и да търси нова лесболюбов. Намери я и се успокои.

Към днешна дата Люси Дяковска често може да бъде видяна в Борисовата градина, където разхожда песовете си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени