Щерката на Зуека го изклюкарила на Нина, че има любовница (Девойката прочела доста пикантни SMS-и)

2555
29 Март 2015, 15:30


На актьора Васил Василев-Зуека доста му се отдава да съчетава ролята си на водещ с тази на всеотдаен и любящ баща, разбра HotArena!

 

2-годишният му син Стефан си иска внимание, а в същото време таткото е принуден да се разкъсва между предаванията „Господари на ефира” и „Като две капки вода”. В такова напрегнато ежедневие на опитни актьор въобще не му остава време за театъра, описва „Уикенд“.

 

Този факт едва ли го тормози прекалено, като се има предвид че и без това не обича да получава заповеди от вечно по-знаещите и можещи режисьори.

 

„Получавам доста предложения за сценични проекти, но няма как да ги осъществя. В „Кредо" с Нина работехме по малко по-различен начин. Ние с нея си бяхме и режисьори, и актьори, и абсолютно всичко. Не знам дали има режисьор в България, който ще ме изтърпи. От всички тези, които вече са ме канили, надали някой си дава сметка какъв философ съм станал ", отсича Зуека.

 

Приятели на тв водещия услужливо съобщават, че той тотално е зарязал театралната сцена, след като се разведе с Нина, от която му е 16-годишната дъщеря Девина. Магията между двамата е убита от тежкото бракоразводно дело и на Васил не му се връща назад. Той е решил да загърби онази част от живота си, в която работеше повече за изкуството, отколкото за печалбата.

 

Със сигурност следващата му жена Анна има пръст в неговата комерсиализация. А и грижовният татко трябва да има достатъчно пари за да се грижи за все още непълнолетната Девина и малкия Стефан. Щерката може и да е финансово осигурена, но на изпитание е изправена духовната й връзка с баща й.

 

Именно Девина е тази, която разкрива аферата на татко й с потайната любовница. Тя случайно има нещастието да прочете съобщения от другата жена на телефона на баща си.

 

„Разигра се поредната типично нашенска шаячна епопея - "България цяла сега нази гледа", в която лоши режисьори и посредствени сценаристи се опитаха да ме убедят да играя главна роля. Но аз в евтини постановки с калпави сценарии и под съмнителна режисура не участвам. Този път определено сбъркаха с избора на актрисата.

 

Не се адаптирам към живота, който за мен е твърде груб и брутален. Затова се опитвам да адаптирам живота към себе си. Винаги съм живяла в собствен свят и ако някой иска да ми дойде на гости, е добре дошъл", гордо заявява измамената съпруга, която съзнателно или не настройва и дъщеря си срещу нейния баща.

 

Раждането на второто дете на Василев преди почти две години обаче набързо помири всички замесени в драматичната раздяла. Нина се радва на малкия Стефан, а дъщеря й Девина още повече обича по-малкия си брат, с когото, според баща й, си приличат като близнаци с голяма разлика в годините.

 

„Малкият е кротък и винаги усмихнат, каквато беше и дъщеря ми като бебе. Наскоро й казах, че двамата и от една майка да бяха, нямаше да са толкова еднакви. Занимавам се много с детето, знам как да му отклоня вниманието, когато нещо не му е на кеф. Справям се с къпането, с храненето – спокойно мога да кандидатствам за титлата „татко на годината", разказва с усмивка комикът.

 

Той описва жена си Анна като много различна вкъщи и на работа. У дома си е вечно усмихната, почти мълчалива, а на снимачната площадка е много деен човек и ръководи целия терен. Двамата са толкова организирани, че за около четири минути си купили къщата, в която живеят.

 

„Разбрали сме се винаги да сме честни един към друг и изобщо да не обсъждаме дреболии. Нямаме никакви разминавания. Липсва ни и време за пубертетски номера от рода на - единият мълчи, другият се цупи. Прекалено зрели хора сме", категоричен е Зуека.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени