Синът на Ваня Костова преби и наплю жена заради куче! (Подробности)

1631
21 Юли 2014, 12:00


Синът на Валя Костова Боян Михайлов наби и наплю жена, която се опитвала да спаси безпомощно куче от него, научи HotArena.net.

 

Вилма Стоянова видяла как Боян налетял на четириногото и се опитала да го спре, но получила същото отношение.

 

Панаирът с крими елементи се състоя в събота вечер, когато за пореден път пред жилищния си блок в столицата синът на Ваня Костова започнал да гони уличните псета. Сред съседите си Боян е известен с омразата си към помиярите и не за първи път безпричинно тича подир тях с кучегон в ръка, мъчейки се да ги нарани.

 

Във фаталната събота на 19 юли обаче нервите на Вилма Стоянова не издържат на гледката и тя решава да предприеме действия. От години жената живее в чужбина и за кратката си ваканция у нас се нагледала на какви ли не небивалици, но поведението на Михайлов буквално я втрещило.

 

Когато природозащитничката видяла Боян да гони уличното куче с обувалка и кучегон, тя се притекла на помощ на четириногото, но в крайна сметка тя изяла пердаха вместо него.

 

„Кучето обувалка не отнесе, тя се стовари върху мен многократно! Боян, говорейки ми на „вие", обясни, че не съм му на интелекта и образованието. Аз наистина не съм - и не искам никога да бъда! Това не му попречи „изключително мъжествено" да ме наплюе в лицето, пише „Всеки ден“.

 

Бил гонел кучетата, тъй като евентуално някога биха могли да изръмжат на детето му, досега не се е случвало, но евентуално някога биха могли, затова нека ги наритаме предварително", разказва потърпевшата, прилагайки снимки на раните си, получени вследствие на побоя.

 

Самата Вилма е шокирана от поведението на Боян и най-вече от факта, че си позволява да наранява животни и да посяга публично на жени. Самият певец дори я заплашил с жена си, която би разкъсала с лекота защитничката на кучето.

 

Въпреки наличните белези и лекотата, с която може да си извади медицинско за нанесените щети, Стоянова не смята да се разправя в съда с насилника. Освен това тя е категорична, че Боян може да се нарече „мъж" единствено заради наличието си на външни полови белези, инак поведението му е всичко друго, но не и мъжествено.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Реалист
преди 3 години
-2
Незнам защо "Болни ли сте?" намесва селяните в този разговор като и гражданите и столичаните изхвърлят кучета???? Дори и по-опасни породи при това.. А иначе подкрепям напълно "Ботю", а и с тези кучезащитници на глава не може да се излезе. Каквито и доводи и факти да им приведеш те все едно и също си повтарят. След като ние трябва да ги К-О-Н-Т-Р-О-Л-И-Р-А-М-Е!!! защо кметовете и приютите мълчат като риби? В най-цивилизованите страни съществува "приспиване". В крайна сметка от 10 години ги кастрираме и файда - никава!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Болни ли сте?
преди 3 години
-3
ДА, НЕ ИМ Я МЯСТОТО ПО УЛИЦИТЕ ТАКА Е, А КОЙ ГИ Е ИЗХВЪРЛИЛ - Х-О-Р-А-Т-А. Н-И-Е!!! Те не са там по СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ, а защото някой МАЛОУМНИК ги е изхвърлил!!! За жертвите СМЕ ВИНОВНИ НИЕ!!! ТЕ са Ж-И-В-О-Т-Н-И, ние трябва да ги К-О-Н-Т-Р-О-Л-И-Р-А-М-Е!!! Не да ги тровим, а да ги кастрираме и МАЛОУМНИТЕ СЕЛЯНИ ДА НЕ СИ ИЗХВЪРЛЯТ КУЧЕТАТА НА УЛИЦАТА, ЗАЩОТО СЕ МНОЖАТ!!! Повтарям: ВИНОВНИ СМЕ Н-И-Е Х-О-Р-А-Т-А!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ботю
преди 3 години
-4
Уважаемата дама дали е запозната, колко жертви дадохме на уличните кучета, между които деца, възрастни и един уважаван български професор, живеещ и работещ отдавна в Америка, дошъл си замалко удома? Това са човешки животи бе хора, отишли нахалос в устите на едни псета. Обичам животните и ми става жал понякога, но нека ентусиазираните природозащитници не ми пробутват тезата, че ние хората сме си го просели и да защитават уличните кучета. Да си ги приберат в приютите, които използват за точне на пари. Тази жена като е живяла в чужбина да не се прави на много чувствителна, а да си признае, че там където работи - улични кучета няма, а дори и в приютите,ако никои не ги хареса и вземе в първите 14 дена- те се приспиват! НЕ ИМ Е МЯСТОТО ПО УЛИЦИТЕ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Болни ли сте?
преди 3 години
-7
Ще ви кажа една тайна: заради такива ИДИОТИ бездомните кучета се държат агресивно!!! Защото ги бият и малтретират, те се озлобяват и стават агресивни! Ако не получават подобно отношение няма да бъдат такива.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени