Скандал около дрешките на Галена! Оказаха се крадени, носени и оплюти от Андреа

7259
11 Юни 2013, 14:47


Редакторска плесница

 

Слави Трифонов прибрал 10 бона от фолк дивата Галена, за да рекламира модната й линия. Този скандал, за който HotArena.net ви съобщи вчера, разтресе медиите и разбуни духовете.

 

Има ли право Слави да прави подобна реклама, отчита ли се на бТВ, какви всъщност са тези дрехи на Галена и откъде идват, кой ги шие и прочие любопитни въпроси се завъртяха в пространството.

 

„Добри Киряков си пробутва тези евтини парцали чрез Галена. Шие ги с приятеля си Борче Ристовски“, разкри читател на HotArena.net.

 

Тук прелюбопитното е, че Добри Киряков неотдавна се бе забъркал в друг скандал, но покрай Андреа.

 

„Андреа се отнесе некоректно с мен. Тя ме помоли да й купя дрехи от Лондон, които аз купих и тя после не ми ги плати“, оплака се преди време стилистът.

 

На обвинението му Андреа отговори остро и гневно: „Това е не само зле скалъпена интрига, но и долнопробна и гнусна лъжа. Целта е да се саботира доброто ми име и всичко, което правя. Не дължа никакви пари на г-н Киряков за закупени в Лондон дрехи. Не отричам, че очаквах той да си свърши работата професионално, като изпълни стриктно уговорката ни. Вместо да направи това обаче, той донесе в найлонови пликове вече носени от мои колеги дрехи, които просто нямаше как да облека за снимките на видеоклипа. Въпреки това аз му платих обещания хонорар от 1000 лева, но не и парите за тези стари дрехи”.

 

Това събуди няколко въпроса.

 

Практика ли е на Киряков да пробутва на клиентите си вече носени дрехи? И значи ли това, че модната линия на Галена, рекламирана при Слави, не е толкова уникалната за колкото се твърди? HotArena.net следи случая!

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Еми
преди 4 години
-2
OMG! Вие сте много зле, честно! Не спряхте с тия гнусни "новини", чрез които целите да събирате посещения на тъпия си сайт! Колко жалко...:/
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени