СКАНДАЛ! Синът на Ламбо и Ути Бъчваров лъснаха в афера с компаньонки

5981
06 Февруари 2013, 13:53


Редакторска плесница

 

В скандална афера с компаньонки лъснаха синът на Стефан Данаилов, Ути Бъчваров и Найден и Светлан Шевров-Гроши от Биг Брадър. Самият Гроши разкри как доведеният син на Ламбо Росен Цанков лично го е уредил с проститутки, научи HotArena.net.

 

Случката се разиграва в столично заведение, където режисьор от екипа на Биг Брадър празнува ергенското си парти. „Съвпадна с края на шоуто и всички купонясвахме на едно място. След това Росен ни покани в бар „Париж“ и затвориха заведението само за нас. Синът на Ламбо поръча проститутки, около 50 бона плати“, разказва Гроши в интервю за ежедневен таблоид.

 

Тъй като брадърът бил много стеснителен, решил да си прибере едно от момичетата в хотела, а не да се занася с нея пред всички. „Росен ме изпрати с нея до таксито, а те останаха да се забавляват“, спомня си за сексуалните премеждия Гроши.

 

„Просто купон, какво толкова?!

 

В края на Биг Брадър преди осем години наистина си правихме купон в този бар. Дали е имало момичета на повикване? Ами те си бяха там, и какво от това?!“ Така доведеният на Ламбо продуцентът Росен Цанков коментира разказа на Гроши пред „България Днес“.

 

Това далеч не е била първата и единствена оргия с участието на Гроши. Той добре си спомня и друг случай, когато в хотелската стая бил с Найден, Ути Бъчваров, шофьора на буса и още две мацки.

 

„Заформихме яка оргийка шестимата“,

 

радва се брадърът.

 

Синът на Ламбо и Гроши обаче не са нито първите, нито последните, които прибягват до услугите на проститутки. Първенци в това отношение са родните футболисти.

 

Легенди се носят за оргиите по лагерите

 

с ритнитопковците ни.

 

Всъщност именно на една такава станаха свидетели фолк певицата Алисия и жената на Благой Георгиев – Христина. Тогава Валери и Благо Джийзъса си спретнали брутална оргия с компаньонки, а Христина и Алисия ги хващат на калъп.

 

Много от родните политици също често ползват услугите на платената любов, но имената им засега се пазят в тайна, а компроматите срещу тях се ползват за изнудване.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Qwerty Yop
преди 6 месеца
0
За да се знае!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Джони
преди 5 години
-1
От какъв зор пишете за нещо, което е станало преди сто години?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени