СКАНДАЛНО! Непълнолетната щерка на Орхан Мурат лъсна като от филм за възрастни

https://hotarena.net/laifstail/skandalno-nepalnoletnata-shterka-na-orhan-murat-lasna-kato-ot-film-za-vazrastni HotArena.net
СКАНДАЛНО! Непълнолетната щерка на Орхан Мурат лъсна като от филм за възрастни
Не само по-възрастните, но и най-младите почитатели на фолк легендата Орхан Мурат са потресени от визията на малолетната му щерка Сузан, видя HotArena.

12-годишното момиче карало бурен пубертет и нямало търпение да порасне по-бързо. Тя прилича на отракана мадама от нощните барове, а не на ученичка! На някои от предизвикателните за възрастта й снимки, които е публикувала в личния си профил във фейсбук, Сузи позира на 12-сантиметрови токове и полугола. След многобройни доклади за снимки с неподходящо съдържание, профилът на Сузи бе временно закрит от администраторите, пише \"Уикенд\".

„Може да звучи цинично, но май в този случай добре е, че баща й е сляп”, коментират с недоумение родители в най-популярния сайт у нас „БГ Мама”.

Шестокласничката в частно пловдивско училище била кротко дете до момента, в който през есента на 2014 г. станала популярна с рапърския хит „Мечтай”. За разлика от баща си Орхан Мурат, чието име е емблематично за родния фолк, дъщеря му се е ориентирала към друг музикален стил.

\"Правя това, което харесвам”, изповядва житейската си философия Сузи.

„Тя иска да е известна. Младите сега имат по-различна ценностна система. Аз й говоря, но тя не слуша. Просто има характер, има мнение и си ги отстоява. Преследва си целите, а аз помагам с каквото мога”, споделя Орхан.

5 Коментара

Груйо

преди 8 години

Малко кадънче, голямо курве!

Коментирай

Рони

преди 8 години

Орхане, Орхане, преди много години, когато се раздели с първата жена я плюеше по медиите, че българките не били почтени. Ето сега е на показ малката бръмчалка, плод на етнически турци, която на 12 години е типична проститутка!

Коментирай

BG

преди 8 години

momi4eto e mnogo krasivo i ne e vulgarno

Коментирай

123

преди 8 години

това е колаж

Коментирай

Leo

преди 8 години

Evala za komentara!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.