СКАНДАЛНО! Пияният Калин Терзийски щял да заколи издателя си

2157
16 Септември 2016, 16:19


Калин Терзийски, най-колоритният участник във „Фермата”, е вадил нож на издателя си Захари Карабашлиев. Това станало в край на пролетта, малко преди издателството да прекрати всякакви отношения с писателя. Той бил мъртво пиян и вероятно не е съзнавал напълно какво прави, научи HotArena".

Всички в издателството знаели, че Терзийски е непредвидим, но никой не очаквал да влезе в нож в офиса. След серия караници по телефона с издателя и редакторката си Калин, който по онова време изживявал един от най-тежките периоди в живота си, явно не е бил на себе си и тръгнал да се саморазправя. Той влязъл в издателството, развикал се, започнал да сипе обиди по адрес на всички и накрая размахал нож, твърдят очевидци на страшната ситуация.

Когато видели писателя пиян, залитащ, вън от себе си от яд и с нож с гол в ръката нож, много от работещите в издателството се изплашили, че това може и да е последният ден от живота им. „Пиян човек! Не знаеш какво може да направи! Жените се разкрещяха, стана страшен панаир!”, разказаха хора, които са били в офиса в този момент.

Причината за разправията, която за малко е щяла да избие в кървава саморазправа, бил отказът на Карабашлиев да издаде книга, която Терзийски му предложил. Според издателя, текстовете вече са били публикувани в известно онлайн списание, заради което няма смисъл да се пускат на хартиен носител. На всичкото отгоре въпросното издание притежавало авторските права, пише "Уикенд".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени