Слави остави бенда без пари (Бави им заплатите от седмици)

2093
06 Април 2015, 14:15Слави Трифонов от седмици не е плащал заплати, издават го колеги от екипа. Дългият бави парите на музикантите си, разбра HotArena.

Репортер на „България днес“ свидетелства как в офис на столична банка, музикантът Евгени Йотов се опитал да изтегли крупна сума от сметката си. С неудоволствие обаче установил, че заплатата му не е изплатена.

„Мислех, че имам заплата, но явно съм се объркал“, споделил музикантът. Все пак успял да се разплати с доставчика си пред банковия клон и побързал да си тръгне към работното място в НДК.

„Този път няма да си вземем парите в началото, а в края на месеца“, издават примирено хората на Слави. Причината Дългия да бави парите е мегаконцертът от 25 април.

В момента цялото му внимание било насочено към организирането на проекта. „Като мине концерта и по две заплати ще ви дам“, заявил той в студиото по повод недоволството на колегите си.

Целият бюджет е насочен към реализирането на спектакъла, който още преди месеци бе продаден до последния билет. А на черно, цената на билетите достигна до 250 лева.

На сцената на Арена Армеец се очаква да се появят някои от най-известните музиканти, с които Слави е работил през годините. Лили Йончева, Калин Вельов, Николай Арабаджиев, дори Деси Добрева, Алекс Раева и Нели Петкова отново ще извият глас на сцената, редом с него.

„Слави знае, че хората очакват нещо невиждано от него този път, още повече, че не е изнасял концерт от години. Напрежението е голямо. Всички са стиснали зъби, тъй като знаят, че ако концертът е успешен, накрая бъдат щедро наградени“, твърдят запознати от екипа.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени