Слави с лупи 4 диоптъра

2472
01 Март 2013, 15:47


Слави Трифонов сложи огромен диоптър на очилата си. Заради проблемите с очите водещия се принуди многократно да вдигне диоптъра, разбра  HotArena.net.В резултат на това Слави вече се появява с огромни лупи на екран. И въпреки скъпите рамки, водещия все по-успешно заприличва на учен—лаборант.


Въпреки солидния диоптър обаче водещия така и не може да се похвали с подобрено зрение. Слави най-редовно се втренчва в аутокюто в отчаян опит да разчете написаното. Въпреки че големината на буквите е увеличена максимално, Слави едва успява да следи текста и да го рецитира пред камерата.Въпреки че е с по-висок диоптър Слави почти не успява да разчете написаното на аутокюто. Което стана и повод преди две вечери да прескочи две новини и направо да покани един от гостите в студиото.

 


Хора от екипа на Слави коментират, че му е бил предложен и друг вариант. Водещият да се подложи на операция, която да свали диоптрите му от 4 на 2.Трифонов обаче бил категорично против подобна интервенция. Не само от притеснения, как ще мине процедурата, но и защото трябвало да отсъства две седмици от екран, пишат от „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени