След 19 години брак! Барбукови се развеждат (Подробности)

4505
14 Март 2015, 13:00


Топ строителните предприемачи в наши дни – Весела и Димитър Барбукови, се развеждат, научи HotArena!

 

Съпрузите са решили да се разделят по взаимно съгласие и вече са предприели мерки за подялба на имуществото, съобщи пръв „Всеки ден“.

 

До този момент не е ясно защо разтрогват 19-годишния си брак. 60-годишният предприемач и жена му от дълго време имали скандали, свързани с бизнеса, издадоха добре осведомени. Затова се предполага, че интимният разкол е заради пари, а не както повелява традицията – любовна афера.

 

Барбукови имат 4 деца – три дъщери и син. От първия си брак, приключен през 1992 г., милионерът от село Пиргово има двама наследници, от връзката си с Весела – още две дъщери.

 

Димиър пази доста драматични моменти в своята биография. Инфарктен период например е 1997 г., когато продава фирмата си „Барбуков” на покойния вече Иван Зографски, предишния собственик на Японския хотел, който се спомина през 2007 г.

 

Срещу строителя са водени и над 50 дела за измама, използване на фалшиви документи и т.н., което изгради лош имидж на марката „Барбуков”. Въпреки това Димитър и Весела са вдигнали над 15 000 жилища с обща площ от 1,5 милиона кв. метра.

 

Спрягани като перфектният семеен тандем, двамата оцеляха при най-големия ужас – отвличането на сина на строителния бос. В резултат и като превантивна мярка по-късно дъщерите на Весела заминават да живеят във Виена, където са и до днес.

 

„Аз приемах обажданията на похитителите, включително и първото. Когато една държава си е на мястото и службите работят, не може да се случи такова нещо. Добромир показа страхотна психика. Много мъжко момче е, преодоля всичко това много геройски”, коментира доведената му майка.

 

Димитър пък призна, че са му искали огромна сума в брой за откуп. „Взел съм мерки това да не се случи отново”, призна наскоро богатият като Крез строител.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени