След „Фермата“ проблемите на Калин Терзийски с алкохола са страшни! Писателят лети към дъното: Много съм зле!

3118
12 Декември 2016, 14:26


Отпадналите участници се връщат във “Фермата”, за да изберат двама от финалистите. Калин идва подпийнал и продължава да пие и вътре.  „Усетих, че ми лъха на алкохол. Едвам се държеше на краката си. Стана ми мъчно. Дави някаква мъка в алкохол”, признава мама Галя.

Нико веднага му дава чаша вино, а Калин наистина едвам гледа и върви. Сядат на обяд. Калин пръв посяга към чашата с вино. Наздравиците идват твърде много за Калин, Ева се опитва да го спре да пие. Тя е седнала до него точно.  Той я прегръща, а тя го съветва да пийне малко вода.

“Така или иначе сме добри приятели. Искате ли да сбием, да направим страшен бой. Да обърнем масата наопаки”, фъфли той.

Още с влизането си той хваща виното, после продължава, а час преди церемонията за избор на финалист, е на ръба на нова криза. Говори си с Нико, държи един нож:  “Знаеш ли какво значи един лекар да отвори череп. Нико отвръща, че не иска да разбира.”

Според Ася е много зле. „Като беше във Фермата беше друг. Имаше стимул”, смята Ася. Елен също не е наясно какво става с него. Преди няколко седмици е бил в болница, Иван влиза да говори с него, притеснен за състоянието му.  Пита го как е.  „Много зле съм”, казва му Калин. Иван му предлага да излязат навън и да си поеме въздух.

“Когато се напи за пръв път тук с Нико, край. Напи се и не е спирал”, обяснява Ася. Иван го извежда от фермата. Не може дори да върви. Състоянието на Калин не му дава възможност да даде глас за финалист – коментира Андрей.  Участниците умуват за състоянието му. „Алкохолизмът е въпрос на избор”, смята Ева. Според Крум е болест и тежка зависимост.

„Това беше нещо, което си надявахме да си спестим в целия сезон. Знаехме, че Калин има проблеми, но смятахме, че като интелигентен човек може да го овладеe”, Андрей.

Иван: “Мъдър, трудолюбив и обичащ. Надявам се, така да го запомнят зрителите. Аз съм склонен да го помня такъв и умолявам зрителите да го запомнят като човека нарисувал Мадоната от Боснек.”
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени