Супер новина! Петко и Яна чакат бебе!

7734
23 Август 2013, 10:55


Бизнесменът Петко Димитров и приятелката му Яна Акимона действително очакват бебе. Двойката планира сватба през октомври и вече се подготвят за посрещането на новия член на семейството си, дочу HotArena.net.

 

По време на партито Яна почти не пиела алкохол, въпреки че масите се огъвали под тежестта на марковите напитки. Освен това красавицата е появила закичена с червен конец, който да я пази от уроки, докато носи бебето.

 

Наред с това приятелите на Петко често вдигали наздравици, освен за негово здраве и с пожелание да увеличи потомството си. Бизнесменът с усмивка отклонявал намеците, че скоро ще става отново баща, но приятелите му твърдят, че не спирал да сияе.

 

„Избягваше да отвръща с категоричност, но реакциите му и широката му усмивката подсказваха, че май работата е опечена“, коментират присъстващи на купона.

 

Според запознати Петко и Яна научили, че ще стават родители две седмици преди рождения му ден. Точно по това време бизнесменът изненадал приятелите си и с новината, че ще вдига сватба през октомври.

 

„Погледнете реално на нещата. До скоро бракът, особено втори бе табу за Петко. Изкара 3 години с Ели Гигова, дъщеря на милионер, ако не и милиардер и не я взе за съпруга.

 

А сега има-няма 5 месеца, хоп, ще се жени! Яна е бременна! Няма друга причина толкова бързо да организира сватба“, категорични са близки на бъдещия младоженец.

 

Познатите на двойката споделят, че Яна би трябвало да е съвсем в началото на бременността си, може би някъде около 5-6 седмица. Затова танцьорката без притеснения избрала официална рокля, която да прилепва по тялото й, за празника на бъдещия си съпруг, пише „Уикенд“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жорето
преди 4 години
0
Само дето Ели Гигова си тръгна от Петко, а не той от нея.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени