Сузанита емигрира в Америка? Точи се да си купува къща там

1431
13 Февруари 2018, 15:00


Сузанита умее да скандализира обществеността, но пък й личи, че много се забавлява с ефекта от поведението си през цялото време. Всъщност точно такава е и целта на публичния образ, който умело се старае да изгради, узна HotArena.

 

 

И въпреки че е едва на 15 години, Сузи, както я наричат близки и приятели, вече има солидни планове за бъдещето. Те включват къща и живот в Америка.

 

 

Наскоро малката призна, че стремежът й е тя и семейството й да си вземат къща в Америка. „Искам да успея и да се разчуе за мен не само в България, но и по чужбина. И даже, ако е възможно, да си вземем къща в Америка. Много искам да живея в Америка“, казва русата тийн сензация. И признава, че вече има приятелки, които живеят в Щатите, така че ще й бъде доста по-лесно да се адаптира в новата среда.

 

 

Аз не искам да живея там за постоянно… А само да имам някаква къща и да си ходя на почивка там за месец, два“, отсича русокоската, цитира „Шоу“.

 

 

Сузанита разкри в аванс, че готви парче с двама много популярни изпълнители, а клипът и музиката щели да бъдат много скандални.

 

 

 


Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени