Светът лудна по Андреа, колежките й злобеят (ВИДЕО)

https://hotarena.net/laifstail/svetat-ludna-po-andrea-kolejkite-i-zlobeiat HotArena.net
Светът лудна по Андреа, колежките й злобеят (ВИДЕО)
Превъзбудена тълпа скача и тренира зумба на 6-о авеню и 48-а улица в Ню Йорк с българска чалга, видя HotArena.

Песента на която хората подскачат лудо е на Андреа. Звуците от хитовия й дует с Кости „Неблагодарен“ привлича вниманието на минувачите. Сред тълпата е и българин, който заснема необичайната гледка.

Зумбата е фитнес танц, вдъхновен от латино танците. Фактът, че парчето на певицата звучи мощно в Ню Йорк, предизвика вълна от коментари, появиха се дори съмнения, че групата трениращи са българи. Самата изпълнителка е категорична, че няма пръст в това и , че е по-скоро доказателство, че е известна извън родината, за което никой не бива да я съди. Зумба с Андреа в Ню Йорк не е изолиран случай, Започнаха да се появяват подобни клипове от Китай, Сингапур, Дубай, Индия, Мексико, както и от съседните на България държави.

Дали еуфорията е дирижирана от самата изпълнителка или не, факт е, че Андреа успя да издразни на макс колежките си. Любимата на Кобрата, която напусна редиците на „Пайнер“, твърди, че е много по-успешна, работейки сама. Тя не запази добри отношения с никого във фирмата и успехите й зад граница карат чалгарките да я мразят, Единственият,м който призна постиженията й е попфолк кралят Азис, пише България днес. .
„Бях в Сен Тропе и там по радиото звучеше песен на Андреачестно“ , споделя Азис.

12 Коментара

Кой би завидял на тази тромава карикатура?

преди 6 години

На никой не му дреме за дебелата и бездарна Тодора! Стига сте ни занимавали с мнимите и успехи! Голяма работа, че някаква тълпа танцуват зумба на старата и песен хахах! Защо не го правят на някоя по-нова? Защото праска лежи на стари лаври и стари снимки! Факт е, че след като напусна Пайнер е гола вода, не прилича на нищо и песните и не струват!

Коментирай

Гуца от Сунгурларе

преди 6 години

Ай стига платени реклами! Андрея Е, И си остава световно неизвестна, защото парите, които дава за дуети със залязващи изпълнители не я правят талантлива, виж ако стане рекламно лице на магазин ГИГАНТ или МИС МАКСИ ШОY, може и да я забележат, не за друго ами заради размерите ..

Коментирай

фен на Андреа

преди 6 години

Давай момиче! Мачкай!

Коментирай

Ivailo

преди 6 години

Otivai v Signal. Bg da si pravi6 intervuto za6toto horata te 4akat!! O6te minalata sedmica si otlojila i ne si dala nova data

Коментирай

ии

преди 6 години

Видеото няма звук, а дори да имаше, това, че някой е попаднал на нейна песен в интернет, нищо не значи. Затова интернета се нарича "МРЕЖА", защото е мрежа и можеш да попаднеш на най-различни видеа. Не че тя е известна или някога ще бъде там или където и да било всъщност. Имаме изпълнители, които имат шанс да станат известни и вероятно ще станат, но на Тетка няма да й се получи, защото просто с нищо не е интересна. Така или иначе тези хора нито знаят коя е Андреа, нито ще им запука особено и ще останат много впечатлени, от това, че си била изрусила 5-те косъма на главата и от циците й протези, подаващи се изпод мишницата, уж небрежно.

Коментирай

...

преди 6 години

Напишете : Zumba Havana Tropikana (песен на Галена) . Ще ви излязат няколко клипове от различни краища на света,които танцуват на тази песен. Обаче не виждам Галена е да е надигнала вой като тая,че е световно известна щом танцуват зумба на нейна песен. Песните са правени от Кости, който е известен сред занимаващите се с танци, защото песните му са много подходящи за зумба. Ама на Тодорка трябва някой да и даде акъл, че е време да спре да гледа в миналите си песни, а на гледа настоящето. В момента тя е по-зле и от треторазрядните чалгарги. Нито хитове има, нито я канят за участия, нито някой я помни. Да живееи в миналота е болестно състояние,Андреа!

Коментирай

Tedi

преди 6 години

Видеото има звук,увеличете силата на звука в клипа

Коментирай

99

преди 6 години

Постоянно спортни зали и магазини правят такива танци да привличат народа. Във всеки един момент по света танцуват и слушат музика на хиляди, десетки хиляди места. С интернет музиката е навсякъде и звучат всякакви изпълнители. Ама да твърдиш, че Ню-Йорк луднал по тебе... е меко казано, дебилно. Когато започнеш да пълниш зали и стадиони /продавайки, сътвоетно билети/ и да те канят /повтарям- да те канят/ в предавания с огромна аудитория - тогава можеш да кажеш, че Ню-Йорк е луднал по тебе. Дотогава - си оставаш въздух под налягане.

Коментирай

Ха ха

преди 6 години

СВЕТЪТ ?!??? лудна по Андреа... светът? Вие нормални ли сте? Или щом ви е платена "статията" , ви е все тая какви смешки пишете...

Коментирай

Тц-тц...

преди 6 години

Уффф, Теодорке, както и да се напъваш, колкото и пари Кубратови да пръскаш за клипове, няма как да ти се получи да станеш световна - ха-ха - звезда. И е очевидно защо: НЕ МОЖЕШ да пееш. Не можеш да танцуваш. Не си артистична. Не си интересна, нито пък атрактивна. Нямаш АКЪЛ. Тоест, не притежаваш нито една от съставките на големия успех /пласмасовите бомби не се броят, там, където искаш да пробиеш, "не важат"/. Е как тогава, бе Теодорке, да стане тая работа? Остава ти само да пускаш в БГ подобни платени "новини" като горната, пък който се върже, върже...

Коментирай

--=--

преди 6 години

"Светът лудна по Андреа"... Посмях се от сърце! Ама да взема да ви "светна" нещо съществено - днес не е 1 април, бе!

Коментирай

Браво! Тодора сигурно плаче четейки:))))))

преди 6 години

Право в десетката, направо я уби с този коментар! Точно, ясно и непредубедено.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.