Светльо Христов: Евгени Минчев искаше да ми духа

3439
24 Август 2011, 20:00


Светльо Христов разказа пред репортер на HotArena.net случка от близкото си минало, свързана с Евгени Минчев. Паркетния лъв често проявява мераци към млади момчета, но подходът му изуми и нас.

 

 

„Преди няколко години се обадих на Евгени Минчев, попитах го дали може да ми направи малко пиар и какви са условията”, връща лентата назад Светльо Христов. А отговорът на светския хроникьор бил: „Няма проблем, а ще мога ли да ти духам”.

 

 

Нататък Светльо не продължи историята си, но познавайки маниерите на певеца, едва ли се е съгласил точно Евгени Минчев да го дари с орална любов.

 

 

Това не е изолиран случай.

 

 

Радо Прашката пък се бе похвалил, че е спал с Паркетния лъв, който обичал да играе ролята на жената в мъжката любов.

 

 

Минчев е имал и мераци спрямо репортер на Милен Цветков, както HotArena.net писа преди време. Така че едва ли сексуалният нагон на Евгени Фон Бул към млади момчета е някаква изненада.

 

 

По-интересното в случая е дали всички протежета на Минчев си плащат по този начин за услугата и за всеки пиар ли Евгени се навежда да духа??
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хъм
преди 6 години
0
Евгени го е избъзикал с присъщия му хумр в смисъл "а да искаш и да ти платя( да ти направя свирка).Просто му е отказал по просташки начин.Ако беше казал "направи ми свирка" по бих го приела насериозно, а така просто го е изрязал грубо.Явно не е видял хляб в него и аванта.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
а ми
преди 6 години
0
Тоя Владо Димов, колегата на Светльо от Файв старс, да не мислите че не си подухват с Евгени... Затова е на всичките му партита и пее.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени