Тачо най-накрая потвърди, че Кела е любовник на Жени (Тя пък призна, че Манов я лъже с Антония)

4608
12 Ноември 2014, 11:00


От снощната кавга на Стефан Манов и Евгения Калканджиева изплуваха отговори на отдавна зададени въпроси. Коя е била мистериозната девойка, с която Тачо бе обвързан във Фейсбук след Зорница Линдарева и защо той призна кой е любовникът на Жени, след като преди 2 седмици отрече да познава човек с такова име?  HotArena.net ще Ви извади от скандала им онова, което направи впечатление на малко зрители.

 

Поредната разправия на Манови започна с упрека на съпруга към съпругата си, че той е свършил през деня всичко, което тя му е възложила, а тя нищо не е направила от онова, за което я е помолил. Скандалът обходи още теми като любимата напитка на Тачо – бирата, развод, любов и какво ли още не.

 

„Не ме кефиш!“, заяви му Жени, опитвайки се да сложи край на раздора, с което предизвика въпросите на мъжа си: „А кой те кефи? Мела ли?“. Точно така го назова - „Мела“. А как беше прякорът на любовника на шефката на „Визаж“ – Кела.

 

Стефан умишлено сложи „м“ вместо „к“, въпреки че пак се подразбра за какво говори. Първото му отпадане от шоуто го доведе на гости на следващата сутрин в „На кафе“ с Гала. Тогава Патрашкова се осмели да го попита дали името на новия на жена му не е Пламен Дишков – Кела.

 

Манов се замисли повече от необходимото, за да каже, че не познава човек с такова име. Очевидно на трезво не смее да каже кой е, но като пийне се изпуска: „Оня от Бургас“, „Мела“, „Жененият, който се крие от жена си, че има любовница“, „Заплашва ме да не говоря за него“.

 

Малко преди Мела, Шестата в света по красота внесе яснота за поредната изневяра на съпруга си. „Ти спиш в апартамент, който аз изплащам, но с друго момиче. И се правиш, че не знаеш, че аз знам за онази, която работи в телевизия в Унгария. Нали ти ми го каза“, нахока го Жени.

 

И да не й е казал, дълго време Стефан бе обвързан с Антония Русева във Фейсбук. Всички го видяхме. А в профила на мацката, ако искате вижте нейни снимки тук, пише, че живее в Будапеща, Унгария. Всъщност темата за Антония не е дискутирана в медиите от Калканджиева.

 

В началото на годината, когато датира връзката на Тачо с мистериозната красавицата, Жени тръби по интервюта, че те семейството й е цяло и отношенията й с любимия са както преди. Добавя, че вече е преглътнала унижението от изневярата му с Линдарева и му е простила. Трънки! Та той дори и тогава не е живял под един покрив с нея и това става ясно от нейните алкохолни признания снощи, 11 месеца, след като е излъгала.

 

Все си мислим, че Калканджиева и Манов няма с какво повече да ни изненадат и все се оказва, че грешим. Представете си ако останат още месец в Къщата, колко още от кирливите им ризи ще излязат?

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тачка и Жечка
преди 3 години
0
Не вярвам само сценаристите да са виновни за поведението на двамата олигофрени. Никой на сила не може да те накара да си идиот и да се излагаш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени