Тъщата на Камата закъса със здравето, пие цяла торба лекарства

1815
01 Април 2017, 13:00


Тъщата на Христо Стоичков е болна и често отскача до аптеката, за да спре симптомите на дискомфорт в сезона на вируси и настинки. Противно на идеята, че през зимата има най-много болни, бацилите се активират със затоплянето на времето, видя HotArena.

Тъщата на Камата го бе закъсала със ставите преди година, но сега накуцва една идея по-малко и гледа да се раздвижва. Пепа е радостна, че вече няма 40 сантиметра сняг, лед и киша по тротоарите и може сама да отиде за лекарства. Защото тя отдавна се оправя сама и не приема чужда помощ - дъщеря й Марияна, Ицо и внучките от години живеят в САЩ, където се преместиха в големи къщи.

Проблемите на Пепа с краката не са от днес и вчера. Неотдавна самият Стоичков се наложи да спаси тъща си, иначе щяла да седне в инвалидна количка. Богатият бивш футболист се проявил и уредил изкуствена тазобедрена става за Пепа - интервенция, която хич не е евтина.

Смяната не се извършила в България, а в Испания, където Камата настанил Пепа. Той я завел в една от най-добрите клиники и лично се погрижил условията да бъдат максимално комфортни.

Има причина между тях отношенията да са толкова добри - Пепа често е споделяла, че Ицо й е като син: "Не го деля от моите деца. За мен той е много повече от син, уважавам си го. Една лоша дума не съм чула по мой адрес от него. Хората много глупости говорят - какъв бил, що бил. Но това е, защото характерът му е на бунтар. Ицо не е злобен, не е завистлив", каза тя в интервю.

Техните отношения освен лични са и в бизнеса - тя му бе личен финансов счетоводител преди години и помагаше в бизнеса с недвижими имоти и събираше наема на отдадени под наем имоти, пише "България днес".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени