Теди Александрова захапа колежките си! Те пък отвърщат: А ти коя беше? (Всичко за скандала)

3384
25 Декември 2015, 14:00


Певицата Теди Александрова стана по-известна със скандалите около себе си, отколкото с музикалните си успехи, разбра HotArena.


Блондинката от „Пайнер“ е гневна на колежките си, че избягват да общуват с нея именно заради лошата репутация, която си е изградила. Теди не е от хората, които си мълчат и търпят и е избрала хитър начин да отвърне на удара на колежките си.


Вместо да влиза в словесни пререкания, певицата захапа своите колежки с новата си песен. Тя не се отличава нито с текст, нито с мелодия, а само с рефрена – „Стана време да ги мачкам в Пайнера“.


Така Теди пряко заявява на колежките си  - „Кои сте вие, коя съм аз?!“. Самата певица не отрича, че текстът не е просто художествена измислица, а пряка препратка към нея и нейните колежки, пише „Галерия“.


В парчето Александрова отговаря и пряко на нападките към външния ѝ вид и нейното поведение. Устата певица без притеснение припява: „Когато аз избухвам, ще мълчите!“.


Явно Теди е събрала доста гняв в себе си, който е изляла в песента си. В чалга средите са убедени, че парчето е своеобразна заплаха, която обаче е не особено успешна и предизвиква по-скоро присмех.


Певицата за пореден път доказа, че разчита предимно на скандала, за да привлече медийното внимание. Това си личи и по множеството цинизми от рода на „искаш ли да го поемеш“, които се срещат в песента.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Начо
преди 2 години
-2
Другите са пеещи курви. Теди е пееща циганска курва!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени