Теди Велинова се сби за дрехи (Невестата на д-р Енчев брани с лакти и ритници парцалки на „Балмен”)

5491
08 Ноември 2015, 13:53


Моделката Теди Велинова се сби за дрехи от колекцията на „Балмен”, която в сряда вечерта бе пусната в централния бутик на H&M на бул. „Витошка”, разбра HotArena.

 

Съпругата на д-р Енчев влезе в юмручен сблъсък с две дами, опитвайки се да измъкнат под носа й последни бройки от обувките и роклите от ВИП колекцията, пише „Уикенд“.

 

Всяка есен H&M пуска фешън колекция, сътворена от световноизвестни дизайнери, отдавна приети в елита на висшата мода. Тази година колекцията е в колаборация с френската модна къща „Балмен”. Цените са повече от достъпни. В сряда вечер стотици щурмуваха бутика и очаквано се стигна до караници, блъсканици и даже бой. В епицентъра на най-ожесточената схватка попадна Теди Велинова.

 

Моделката хищно започна да граби дрешки, без даже да гледа номерата им и за по-малко от 5 минути се сдоби с над 30 модела. Теди се отдръпна с плячката си в една от пробните, като остави задигнатото на една от помощните масички. Стоката обаче бързо бе налазена от едра блондинка и друга дама на средна възраст. „Хей, не виждате ли, че това е мое!”, с боен вик се провикна Велинова, залавяйки на местопрестъплението двете дами.

 

Че ти да не си ги платила? Нищо не е твое без касова бележка!”, изрепчи се пухкавата блондинка. Велинова обаче не я доизслуша, а измъкна от ръцете й парцалките, след което се зае да отбранява плячката си, ползвайки лакти и крайници. Явно подготвена за очаквани сблъсъци, Велинова спечели боя, тъй като конкурентките й бяха на обувки с високи токове, а съпругата на д-р Енчев носеше маратонки.

 

Теди е побойничка, освен това не се страхува, че някой може да я нарани – та нали мъжа й е пластичен хирург, ще я закърпи и нито един белег няма да й личи”, коментират дружките й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДОКТОР
преди 2 години
0
ПЪРВО ЕНЧЕВ ДА ВЗЕМЕ ДА ОПРАВИ КРОКОДИЛСКАТА И ЗАХАПКА,КАКВА ГРОЗОТИЯ НАИСТИНА,ПЪК БИЛА МОДЕЛКА,ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
истина
преди 2 години
-1
добре че е бг мамма да има откъде да си крадете "сензационните новинки" кокошкари псевдо журналя начело с прословута та МЪРША м.грозева
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени